taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu çok uzun bir fan sıvı soğutma radyatörüne takmaya çalışıyorsun sanırım ?
Bu çok uzun bir fan sıvı soğutma radyatörüne takmaya çalışıyorsun sanırım ?
Yok hocam kullanma kılavuzunda bunların fan vidası olduğu yazıyor. 120 MM fan for screws yazıyor.Bu çok uzun bir fan sıvı soğutma radyatörüne takmaya çalışıyorsun sanırım ?
Sıvı soğutmamı montajladım.Yok hocam kullanma kılavuzunda bunların fan vidası olduğu yazıyor. 120 MM fan for screws yazıyor.
Bu radyatör saplama vidasına benziyor acaba bununlamı takılıyordu bende kendi fanlarını kullanmadım ürünün. Normalde tombul kısa vida ile tutturuyorduk. Ama bu uzun vidalar radyatör saplama vidalarına benziyor
Radyatör'de de aynı fan vardı ama kullanma kılavuzu bunun fan vidası olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı.Bu radyatör saplama vidasına benziyor acaba bununlamı takılıyordu bende kendi fanlarını kullanmadım ürünün. Normalde tombul kısa vida ile tutturuyorduk. Ama bu uzun vidalar radyatör saplama vidalarına benziyor
Valla bence en temizi titreşim olmasın diye lastik vidalamalar cekip takıyorsun oturuyor harici ne uyuyorsa onu yapınRadyatör'de de aynı fan vardı ama kullanma kılavuzu bunun fan vidası olduğunu söylüyor. Çok kafa karıştırıcı.
Tombul vida tam oturuyor onunla yapıcam sanırım.Valla bence en temizi titreşim olmasın diye lastik vidalamalar cekip takıyorsun oturuyor harici ne uyuyorsa onu yapın![]()
Evet hocam benim de garibime gitti bugüne kadar kullandığım hiç bir kasa fanı uzun değildi. Tombul kısa vidalar kullanılır titreşimi de engeller. Bu uzunlar radyatör için diye düşünüyorum.Tombul vida tam oturuyor onunla yapıcam sanırım.
Siz onu çevirdikçe oturur o biraz güç uygulayın. Noctua da deneyimlemiştim o lastik aparatlar çok kullanışlı cekip yerine oturutuyorsunuz oldu bitti. Tombul vidalar birazTombul vida tam oturuyor onunla yapıcam sanırım.
Kasanın arkasında bir hub olması lazım o sol taraftaki klipsli 4 pinli kablolar fandan çıkan kasanın arkasındaki huba bağlanıp sağ taraftaki 3 pinli olan ise anakart üstündeki cha_fan veya sys_fan'a takılmalı diye düşünüyorum.Son olarak hocam bu yuvaları nereye takmam gerekli Lian Li'nin stok fanları bunlar.
Alıntıyı görüntüle