Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fan Dizilimi

Reaksiyon skoru
66
Flow Modeliyle 5 fan hazır arka kısma 1 egzoz fan işlemciye bir sıvı soğutucu ve sanırım yukarıya 3 tane egzoz fan lazım. Bu sıvı soğutucuyu üç fanın üstüne radyatörünü monte ederek yerleştiriyorlar videoda ve pahalı bence. Nasıl fanlar almalıyım ve bu sıvı soğutucuyu nasıl takıcam kafam karıştı.

İlk defa sistem topluyorum tecrübem yok. Yardımlarınız için teşekkürler.

Öyle değil o.Sıvı soğutma fanlarnı egzoz olarak kullanıyorlar.Ekstra 3+sıvı soğutma fan yok

Öyle değil o.Sıvı soğutma fanlarnı egzoz olarak kullanıyorlar.Ekstra 3+sıvı soğutma fan yok
En üstte sıvı soğutma radyatörü altında da üçlü fan var videoda

Ekler

• Ekran Görüntüsü_20260312_165328.webp
    Ekran Görüntüsü_20260312_165328.webp
    88.9 KB · Hit: 28
  • Ekran Görüntüsü_20260312_165258.webp
    Ekran Görüntüsü_20260312_165258.webp
    80.6 KB · Hit: 30
Pull push yaptıysa daha iyi, istersen yap, birkaç derece faydası olur.

Push pull my bad 😂 radyatör fanları statik basıncı yüksek olması önerilir. Radyatörün altındakiler kesin öyle olsunda, üsteki fanlar, istersen cfm odaklı olsun. (Cfm = hareket ettirilen hava miktarı gibi düşün) Static pressure ne kadar uzağa ittiği ilk dönüşte. Ben mantıken sanırım ikisini de statik basınç odaklı yapardım. Ancak hareket ettirilen, uzağa atılan "sıcak hava" miktarının artması da mantıklı geldi 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası bütçene, nasıl göründüğüne bağlı al derim. Her iki taraftaki fanların atıyorum %30 daha iyi olması sana 1 derece kazandıracağını düşünmüyorum. Sana avantaj kazandıracak şey 6 fanlı olması.

2 sini de almak gereksiz geldi bana şunu egzoz yönünde tak yeter diyorlar. Statik basınç biostan ayarlanan bir şey mi?

Push pull my bad 😂 radyatör fanları statik basıncı yüksek olması önerilir. Radyatörün altındakiler kesin öyle olsunda, üsteki fanlar, istersen cfm odaklı olsun. (Cfm = hareket ettirilen hava miktarı gibi düşün) Static pressure ne kadar uzağa ittiği ilk dönüşte. Ben mantıken sanırım ikisini de statik basınç odaklı yapardım. Ancak hareket ettirilen, uzağa atılan "sıcak hava" miktarının artması da mantıklı geldi 😂

Açıkçası bütçene, nasıl göründüğüne bağlı al derim. Her iki taraftaki fanların atıyorum %30 daha iyi olması sana 1 derece kazandıracağını düşünmüyorum. Sana avantaj kazandıracak şey 6 fanlı olması.
Şu an 5 fan var içeri alan havayı altta 3 önde 2, ben de arkaya 1 fan üste de sıvı soğutma takacaktım

2 sini de almak gereksiz geldi bana şunu egzoz yönünde tak yeter diyorlar. Statik basınç biostan ayarlanan bir şey mi?

Şu an 5 fan var içeri alan havayı altta 3 önde 2, ben de arkaya 1 fan üste de sıvı soğutma takacaktım
Fanların verilen değerleri %100 iken ölçülmüş değerlerdir, sen onu ses yapmasın diye %30-%50 yapınca o sıra fanın hava akışı veya statik basıncı düşüyor. Biostan sen hızlarını ayarlayacaksın şu dereceye gelince şu hıza gelsin diye dolayısıyla ikisini de ayarlıyorsun.
Doğru ayar yapıyorsun, sorun yok devam. Aio alınca fanları otomatik egzoz olarak geliyor. Uygun geliyor, ekstra 3 ekleyeceksen o fanlar altan havayı çekip yukarı atmalı, yani yine egzoz, aklında bulunsun. Bu sadece bazı kasalarda değişebilir ama mini de bu durum söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,098
Üyeler
190,508
Son üye
Hulya147258
Geri