Neler Yeni

Lian Li O11 vision white için fp bayaz fan lazım

Bende asiahorse ile lian li arası kaldım
AsiaHorse ile LianLi amd ile nvidia benzeri bir şey. Asiahorse daha ucuza aynı şeyi veriyor ama lian li tercih ediliyor :D

AsiaHorse ile LianLi amd ile nvidia benzeri bir şey. Asiahorse daha ucuza aynı şeyi veriyor ama lian li tercih ediliyor :D
Lian li lcdli 3lü set alıp diğer kalanı asiahorse dizerim vmfndjf

Bende asiahorse ile lian li arası kaldım
Ben çok fazla bütçem olmadıkça lian li almazdım. Çok dediğim atıyorum 10 lian li fan 10k falan ediyor, 10 asiahorse 3k falan, 25-30k param olsa lian li alırım ancak çünkü diğer parçalara bütçe ayırmak daha mantıklı

Lian li lcdli 3lü set alıp diğer kalanı asiahorse dizerim vmfndjf
Aabskhdns, bende çok seviyorum lcd olanları ama fan bıçakları rgb değil, asiahorse fan bıçakları da rgb olduğu için çirkin durabilir

Aabskhdns, bende çok seviyorum lcd olanları ama fan bıçakları rgb değil, asiahorse fan bıçakları da rgb olduğu için çirkin durabilir
Aaa doğru üzdü ckdbsnx

Aaa doğru üzdü ckdbsnx
Şey- lcd olanları aldıysan bana verebilirsin çirkin durmasın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aaa doğru üzdü ckdbsnx
Ben sıvı soğutma dahil her şeye asiahorse almayı planlıyorum (önce sıvı soğutma almam lazım - ondan önce de kasa almam lazım - kasa değişince psu da değişmeli çünkü Kasayla psu birlikte satılıyor şuanki. MASRAF ÜSTÜNE MASRAF OFFFFF)

Şey- lcd olanları aldıysan bana verebilirsin çirkin durmasın :)

Ben sıvı soğutma dahil her şeye asiahorse almayı planlıyorum (önce sıvı soğutma almam lazım - ondan önce de kasa almam lazım - kasa değişince psu da değişmeli çünkü Kasayla psu birlikte satılıyor şuanki. MASRAF ÜSTÜNE MASRAF OFFFFF)
Azcık güzel olsun diye uğraşırken cebimde para kalmadı resmen

Beyaz değil de siyah olsun deseydim en az %30 daha ucuza gelecekti her şey ama olmuşken de beyaz olsun dedik kaşındık :kekw:

Azcık güzel olsun diye uğraşırken cebimde para kalmadı resmen

Beyaz değil de siyah olsun deseydim en az %30 daha ucuza gelecekti her şey ama olmuşken de beyaz olsun dedik kaşındık :kekw:
Aynen ya beyazın ayrı bir havası var

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,411
Üyeler
173,371
Son üye
sametFB