Lian li sıvı sogutma

Reaksiyon skoru
21
lian li nin iki sıvı sogutma aradında kaldım sizce Galahad II Mİ
Lian Li Galahad Iı LCD 360MM Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2ALCD36B.00)

Hydro shıft mi
Aralarında ciddi bir performans farkı yok, hatta bu bütçede hangi modeli alsanız birbirine çok çok yakın değerlerde çıkacaklardır.
Sadece Galahad'ın biraz daha sessiz çalıştığına dair epey rapor var Reddit forumunda.

Aralarında ciddi bir performans farkı yok, hatta bu bütçede hangi modeli alsanız birbirine çok çok yakın değerlerde çıkacaklardır.
Sadece Galahad'ın biraz daha sessiz çalıştığına dair epey rapor var Reddit forumunda.
Aradaki fiyat farkına degermi 2k fark var

Aradaki fiyat farkına degermi 2k fark var

Statik basınçlı fanlar kullanacaksanız fansız olanda alınabilir. Dediğim gibi performansları aynı neredeyse bu modellerin.
2-3 derece mühendislik açısından az değil ama, fark en fazla buralarda kalır.

lian li nin iki sıvı sogutma aradında kaldım sizce Galahad II Mİ
YOKSA

Hydro shıft mi
galahad alın hydroshiftte kronik sorunlar var ben de galahad 2 trinity performance alacağım

Trinity hangisi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi sorunlar var hydro shıft te
hocam ben de hydroshift bakıyordım vision compact kasa için o boru gizleme özelliğinden dolayı alacaktım fakat pompası diğer modellere göre sık arıza veriyormuş ve bazen yazılımda ekranı aniden gidip gelebiliyor galahad serisi daha stabil ve performanslı trinity modeli farklarını atıcam size şimdi öncelikle kesinlikle 2. olan seriyi alın hangi model olursa olsun düşükten yükseğe şöyle

Normal Lite Modeli Bu Performansı Yeterli

Bu da Aynı Lite Ama Pompası Daha iyi Soğutma Performansı da
Lian Li Galahad Iı Lite Performance Aıo 360MM Siyah Argb Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L36PB.00)

Bu Trinity Modeli Daha Yeni Soğutması Lite Olan Modellerden Daha iyi

Bu Da Galahad Modelinin En iyisi Performans Modeli Pompası En iyi model bu ekranlı olan galahadla aynı

hocam ben de hydroshift bakıyordım vision compact kasa için o boru gizleme özelliğinden dolayı alacaktım fakat pompası diğer modellere göre sık arıza veriyormuş ve bazen yazılımda ekranı aniden gidip gelebiliyor galahad serisi daha stabil ve performanslı trinity modeli farklarını atıcam size şimdi öncelikle kesinlikle 2. olan seriyi alın hangi model olursa olsun düşükten yükseğe şöyle

Normal Lite Modeli Bu Performansı Yeterli

Bu da Aynı Lite Ama Pompası Daha iyi Soğutma Performansı da
Lian Li Galahad Iı Lite Performance Aıo 360MM Siyah Argb Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L36PB.00)

Bu Trinity Modeli Daha Yeni Soğutması Lite Olan Modellerden Daha iyi

Bu Da Galahad Modelinin En iyisi Performans Modeli Pompası En iyi model bu ekranlı olan galahadla aynı
Ben kare ekranlı olandan almayı düşünüyom bu nasıl

Trinity hangisi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi sorunlar var hydro shıft te
Örneğin bu model F/P olarak 10k'lık modellerden daha aşağıda kalmayacak bir ürün.
Biraz görselliği yok sadece.

OCCT testinde 9800X3D ile aldığı değerlere bakabilirsiniz. Harika bir model.

Ben kare ekranlı olandan almayı düşünüyom bu nasıl
galahad serisinde sorun yok alabilirsiniz ben de hydroshifti bir tek boru gizleme olayından dolayı istiyordum sıvı soğutmayı dik kullanmamak için sonra o sorunlardan dolayı vazgeçtim ben de lcd galahad alacağım indirime girerse vision compact kasada dikey kullanmaya korkuyordum sıvı soğutmayı hani pompaya zarar gelir mi diye ama kullanan herkese sordum hiçbir sorun yok dediler dikey kullanımda

galahad serisinde sorun yok alabilirsiniz ben de hydroshifti bir tek boru gizleme olayından dolayı istiyordum sıvı soğutmayı dik kullanmamak için sonra o sorunlardan dolayı vazgeçtim ben de lcd galahad alacağım indirime girerse vision compact kasada dikey kullanmaya korkuyordum sıvı soğutmayı hani pompaya zarar gelir mi diye ama kullanan herkese sordum hiçbir sorun yok dediler dikey kullanımda
Bende sıvı sogutmayı dik kullanacagım sorun olmaz diye düşünüyorum

Bende sıvı sogutmayı dik kullanacagım sorun olmaz diye düşünüyorum
şu instagramda büyük setup yapanlar oluyor ya böyle odalarının videolarını çeken onların çoğuna yabancı veya türk sordum hiçbir sorun olmuyor dediler 9800x3d gibi işlemcilerle kullanıyorlar

şu instagramda büyük setup yapanlar oluyor ya böyle odalarının videolarını çeken onların çoğuna yabancı veya türk sordum hiçbir sorun olmuyor dediler 9800x3d gibi işlemcilerle kullanıyorlar
İndirim gelmesini bekliyecem yada gaming gecesinde falan 8500tl indirim oluyo ordan falan alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,147
Üyeler
183,068
Son üye
zend
Geri