🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.999TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
12VHPWR girişi olan gpuya takılan modeldir. Çok güzel indirim çektim bir tane. bende 8 rgb linelı'sı var bunda 12 adet var rgb şerit. Çok daha heybetli duruyor.

1 aydır aynı fiyat yurtdışı fiyatı 10 dolar
63 dolar ? ayrıca yurtdışıyla karşılaştırmak çok saçma türkiye her şeyin üstüne 3 koyman lazım sağolsunlar : DD

detaylı bilgilendirebilirmi bilgili bi arkadaş..içinden hem anakart güç için hemde ekran kartı için 8x2 uzatıcımı çıkıyor..kontrolcü gerekiyormu içinden çıkıyormu vs

Bunlardan alın ek olan kabloları kullanmayın özellikle yüksek watt çeken kartlarda tavsiye etmem. Attığım kablo üstüne takılıyor ben çok memnunum. Anakart ve ekran kartı kablosu birlikte 1.990 TL ye gelecek.

365.webp

9070xt için hangisi olması gerekiyo
hangi model?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

detaylı bilgilendirebilirmi bilgili bi arkadaş..içinden hem anakart güç için hemde ekran kartı için 8x2 uzatıcımı çıkıyor..kontrolcü gerekiyormu içinden çıkıyormu vs
bu SADECE 12vhpwr varsa ekran kartında ona takılıyor uzatma kablosu. iki tarfırda 12vhp. kontrolcü bundan çıkmaz. Ayrı satın alman gerekiyor.

IMG_5860.webp

Geçen hafta 24p olanı aldım. Bunu da alsam mı kararsızım 1 depo mazot parasını bağlamak gözüme geliyor 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,507
Üyeler
190,587
Son üye
rushwanted
Geri