Link te atsan daha güzel olur hocamArkadaşlar selam. Son zamanlarda kasa fanı araştırıyorum ve lian li yine çok hoş görünen bir ürünle karşıma çıktı. Sizce bu fan alınır mı? Yoksa daha mantıklı fanlar var mı?
Link te atsan daha güzel olur hocam
internetten bulursunuz diye atmamıştım:hangi fandan bahsediyoruz ürün linki yok.
şekli güzel ışıklarıda fan teknolojiside iyiye benziyor lianlie den kötü bir şey beklemem ben yani güzel sizinde içinize sindiyse alınabilir.internetten bulursunuz diye atmamıştım:
UNI FAN SL120/ SL140 - Daisychainable Fan
Revolutionary fan with modular design, interlocking fan that can be linked up and operate with a fan and RGB cable. The included UNI HUB contains 4 designated UNI FAN ports. Each port can connects to a cluster of 4 UNI FANs via the cable module, allowing users to control up to 16 UNI FANs in one...lian-li.com
lianlii'nin ürünleri normale göre pahalı olur markadan ötürü fiyat konusunda ben bir şey diyemem.peki fiyatına değer mi?
evet biliyorum bunları. Peki rgbli ne önerirsin? Biraz rgb takıntım var da.aşagıdaki daha sessizdir diye biliyorum.Be Quiet PURE WINGS 2 BL039 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet PURE WINGS 2 BL039 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet PURE WINGS 2 BL039 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 499,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Be Quiet! BL081 Pure Wings 2 120 mm 4 Pin Pwm Kasa Tahliye Fiyatı
Be Quiet! BL081 Pure Wings 2 120 mm 4 Pin Pwm Kasa Tahliye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com