wallywesttt
80+
Arkadaşlar paraları eşit. Hangi kasa sessizlik ve performans olarak daha iyidir?
Lianli soğutma olarak bir adım öndedir sessizlik olarak ta öndeki büyük fanlar sayesinde yine bir tık iyidir.Arkadaşlar paraları eşit. Hangi kasa sessizlik ve performans olarak daha iyidir?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ck560, lianli215 değil de 216 rakibi ama sankiLianLi bu işin piri bir marka lianliye sonuna kadar güvenirim şahsen
görüntü açısından her türlü 215 i seçerdim ki zaten mesh kasa ikiside her türlü havayı tahliye ederler 400 TL'ye aldığım rampage kasada aynı işlevi görüyor çünkü mesh ayrıca daha az fan daha az ses demek 2x200 3x120 den az ses çıkarırck560, lianli215 değil de 216 rakibi ama sanki
Lianlide 360mm desteği yok üst için ona göre düşünArkadaşlar paraları eşit. Hangi kasa sessizlik ve performans olarak daha iyidir?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam Corsair Spec Deltadan Lian Li 215 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı olur mu soğutma açısından ekran kartım 78 79 derece oluyor etki eder mi sizce sıvı soğutmada alacağım.görüntü açısından her türlü 215 i seçerdim ki zaten mesh kasa ikiside her türlü havayı tahliye ederler 400 TL'ye aldığım rampage kasada aynı işlevi görüyor çünkü mesh ayrıca daha az fan daha az ses demek 2x200 3x120 den az ses çıkarır
Spec Deltanın ön kapağını çıkartın en kötü custom kapak yapan vardı tam hatırlamıyorum ama ondan alırsınız birde soğutucu mis gibiHocam Corsair Spec Deltadan Lian Li 215 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı olur mu soğutma açısından ekran kartım 78 79 derece oluyor etki eder mi sizce sıvı soğutmada alacağım.
Sıvı soğutucu desteği az galiba küçük bir kasa Lian Li 215 çok hoşuma gitti geçiş yapmayı düşünüyorum ama Lian Li II ile arasında kaldım hangisini alsam bilemedim.Spec Deltanın ön kapağını çıkartın en kötü custom kapak yapan vardı tam hatırlamıyorum ama ondan alırsınız birde soğutucu mis gibi
ön paneli ve yan camı açınca sıcaklık nasıl ekran kartının ?Hocam Corsair Spec Deltadan Lian Li 215 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı olur mu soğutma açısından ekran kartım 78 79 derece oluyor etki eder mi sizce sıvı soğutmada alacağım.