Neler Yeni

Link üzerinden Steam hesabım çalındı yardımcı olur musunuz

sumval

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmed cakan
Mail adreslerim vs. şifrelerini değiştirdim ve hala bende fakat Steam hesabıma kayıtlı eposta ve şifreler değiştiğinden hiçbir şekilde giriş yapamıyorum internet üzerinden soruna baktığımda modem ip adresi resetlemek virüs tarama vb. yapma önerileri vardı hepsini yaptım bunların üstüne başka sorun çıkar mı

Ekler

• resim_2021-06-13_191853.png
    resim_2021-06-13_191853.png
    70.6 KB · Hit: 88

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Mail adreslerim vs. şifrelerini değiştirdim ve hala bende fakat Steam hesabıma kayıtlı eposta ve şifreler değiştiğinden hiçbir şekilde giriş yapamıyorum internet üzerinden soruna baktığımda modem ip adresi resetlemek virüs tarama vb. yapma önerileri vardı hepsini yaptım bunların üstüne başka sorun çıkar mı
Steam Desteğe yazın.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Desteğin yapabileceği pek bir şey yok.
Destek genelde bu tip çaresiz kalınan durumlarda iletişime geçilir. Kendi üzerine düşeni yaptığı halde sorun çözülmemiş steam desteğe yazarsa onlar halledet

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
öncelikle bu linklere inanmayın ben inandım ama hızlı farkına vardığım için steam hesabımı kaptırmadım
2. olarak denilen her şeyi yapın ve steam desteke yazın böyle birisi bişeyler yaptı diye 1 hafta kadar kısa sürede hesabı alırsanız hesabınızda cs go skinleri vs gitmez 1 hafta banı var eğer şifre değiştiyse
3. eğer steam hesabı tamamen gitti ve hiç bir türlü alamıyorsanız geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
OguzHolmes
öncelikle bu linklere inanmayın ben inandım ama hızlı farkına vardığım için steam hesabımı kaptırmadım
2. olarak denilen her şeyi yapın ve steam desteke yazın böyle birisi bişeyler yaptı diye 1 hafta kadar kısa sürede hesabı alırsanız hesabınızda cs go skinleri vs gitmez 1 hafta banı var eğer şifre değiştiyse
3. eğer steam hesabı tamamen gitti ve hiç bir türlü alamıyorsanız geçmiş olsun
Ben de tıkladım da bilgileri fln girmediğim için galiba şifre değiştirme isteği gelmedi
Şifreyi kendim değiştim ama trojan vb bir şey olmuş mudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de tıkladım da bilgileri fln girmediğim için galiba şifre değiştirme isteği gelmedi
Ya da modem hacklenmesi gibi bir şey

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da modem hacklenmesi gibi bir şey
sanmıyorum eğer hesap elinizdeyse şifre değiştirebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
OguzHolmes
sanmıyorum eğer hesap elinizdeyse şifre değiştirebilirsiniz
Hesap bende galiba da arkadaş modeme rat mıdır nedir ondan atmış olabilirler dedi ondan korktum
steam hesabıyla ilgili şuana kadar bir şey yaşamadım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ