Fiyat aynı ise aquaris alın. Kendim kullanıyorum.sence aquaris kasasımı ıyı pollux mu aquariste (özellikleri pollux gibi yapınca fiyat aynı oluyor sadece kasa değişiyor yani)
Letgo buglu bende özellikleri yazsana
Arkadaşlar ürünler eskimi iş yapar mı indirimler 4000 olucak
İşlemci:Ryzen 5 1600 Anakart:Gigabayt B450M S2H Ekran kartı:Asus dual Rx 580 4gb Ram:Gskill Sniper X 8x2 16 gb cl16 Depolama:Xpg 256 gb m2 Power:Rampage 600w 80plus güç kaynağı Kasaark pro rgbli kasa Tüm ürünlerin kutu faturası mevcut garantileri devam etmektedir.Pazarlık payı cüzii miktarda yapılır.Letgo buglu bende özellikleri yazsana
Açıkçası bana pahalı geldi
Arkadaşlar ürünler eskimi iş yapar mı indirimler 4000 olucak
Bütçeniz yeterli ise size yazdığım gamegaraj iyidir. Ucuz. Ucuz değilde piyasaya göre ucuz . Malum dolarİşlemci:Ryzen 5 1600 Anakart:Gigabayt B450M S2H Ekran kartı:Asus dual Rx 580 4gb Ram:Gskill Sniper X 8x2 16 gb cl16 Depolama:Xpg 256 gb m2 Power:Rampage 600w 80plus güç kaynağı Kasaark pro rgbli kasa Tüm ürünlerin kutu faturası mevcut garantileri devam etmektedir.Pazarlık payı cüzii miktarda yapılır.
reis aquarius kasasında ledlerin rengini kendin ayarlıya biliyor musun?Bütçeniz yeterli ise size yazdığım gamegaraj iyidir. Ucuz. Ucuz değilde piyasaya göre ucuz . Malum dolar
Kumandası var . Bazı modları var . Değiştirebilirsin.reis aquarius kasasında ledlerin rengini kendin ayarlıya biliyor musun?