MisterMiller
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Krallar em6l ve simgot sm4 bronze ve gümüş kod ile kaç dolara düşüyordu?
sm4 105 dolara mı ne geldiKrallar em6l ve simgot sm4 bronze ve gümüş kod ile kaç dolara düşüyordu?
Supermix 5 çıktı, birkaç haftaya fiyatı belli olur. Acelesi yoksa o da beklenebilir. Em6l yanına eartips ile $120 tamamlayıp silver pass ile $70-$75 arasına geliyor.Krallar em6l ve simgot sm4 bronze ve gümüş kod ile kaç dolara düşüyordu?
Hocam nasıl sipariş ettiniz yardımcı olur musunuz ben bir şey anlamadım bir de yurtdışından ilk defa sipariş vereceğim14 Kasimda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birilerinin siparisi gumrukten gecerse rahatlayacagim
her zaman yaptığım şey hexa aldım pure çıktı şimdi sm4 aldım sm5 çıkıyormuş ne güzelSupermix 5 çıktı, birkaç haftaya fiyatı belli olur. Acelesi yoksa o da beklenebilir. Em6l yanına eartips ile $120 tamamlayıp silver pass ile $70-$75 arasına geliyor.
Eartips öneriniz var mı?Supermix 5 çıktı, birkaç haftaya fiyatı belli olur. Acelesi yoksa o da beklenebilir. Em6l yanına eartips ile $120 tamamlayıp silver pass ile $70-$75 arasına geliyor.
Tangzu sancai balanced, dunu s&s ve trn t tips. T tips ve s&s yumuşak, sancai onlara kıyasla biraz sert. Boyut olarak s&s biraz daha küçük. M boy s&s diğerlerinin s boyuna denk. Biraz daha pahalı olan divinus velvet var ama bunlar da güzel.Eartips öneriniz var mı?
ben tangzu sancai balanced ve wide bore alacağım. ilk jenerasyon wanerdeki eartipler kulağıma güzel oturuyordu. şimdi tekrar deneyeceğim tabi bire bir aynı eartip değil şimdi alacaklarım daha yeni bir eartipEartips öneriniz var mı?
Wanerin içinden çıkanlar kbear kb07 sanırım. Birkaç farklı markanın daha 07 modeli var hepsi aynı gibi gözüküyor.ben tangzu sancai balanced ve wide bore alacağım. ilk jenerasyon wanerdeki eartipler kulağıma güzel oturuyordu. şimdi tekrar deneyeceğim tabi bire bir aynı eartip değil şimdi alacaklarım daha yeni bir eartip
baktım evet buna çok benziyor ama nereden alacağımı anlamadım aliexpressdeki hiç bir ilan türkiyeye göndermiyor garip bir şekildeWanerin içinden çıkanlar kbear kb07 sanırım. Birkaç farklı markanın daha 07 modeli var hepsi aynı gibi gözüküyor.
Odeme kisminda bildigin gibi doldurup [email protected] mail adresineHocam nasıl sipariş ettiniz yardımcı olur musunuz ben bir şey anlamadım bir de yurtdışından ilk defa sipariş vereceğim
Pass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymışSupermix 5 çıktı, birkaç haftaya fiyatı belli olur. Acelesi yoksa o da beklenebilir. Em6l yanına eartips ile $120 tamamlayıp silver pass ile $70-$75 arasına geliyor.