❌İndirim Bitti! Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Eartips öneriniz var mı?
Tangzu sancai balanced, dunu s&s ve trn t tips. T tips ve s&s yumuşak, sancai onlara kıyasla biraz sert. Boyut olarak s&s biraz daha küçük. M boy s&s diğerlerinin s boyuna denk. Biraz daha pahalı olan divinus velvet var ama bunlar da güzel.
Sancainin artısı desenli dokusunun hava aldırması. S&s şeklinden dolayı daha derin oturup kulağı kapatıyor, izolasyonu iyi ama bazen ağrı yapabiliyor, denemek lazım.

Sırasıyla sancai s, t tips s, s&s m, coffee tips s
1000021460.webp
1000021459.webp

Eartips öneriniz var mı?
ben tangzu sancai balanced ve wide bore alacağım. ilk jenerasyon wanerdeki eartipler kulağıma güzel oturuyordu. şimdi tekrar deneyeceğim tabi bire bir aynı eartip değil şimdi alacaklarım daha yeni bir eartip

ben tangzu sancai balanced ve wide bore alacağım. ilk jenerasyon wanerdeki eartipler kulağıma güzel oturuyordu. şimdi tekrar deneyeceğim tabi bire bir aynı eartip değil şimdi alacaklarım daha yeni bir eartip
Wanerin içinden çıkanlar kbear kb07 sanırım. Birkaç farklı markanın daha 07 modeli var hepsi aynı gibi gözüküyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ghnn
Hocam nasıl sipariş ettiniz yardımcı olur musunuz ben bir şey anlamadım bir de yurtdışından ilk defa sipariş vereceğim
Odeme kisminda bildigin gibi doldurup [email protected] mail adresine
Hello,
Due to recent changes in tax regulations in my country, I would like to ask for your help on a few issues. Please mark the package as a gift to minimize customs duties. I would also appreciate it if you could declare the product value as 15-20 USD on the invoice. If possible, send the product using YunExpress, because it is the most suitable option for my region.
Here is my information for your reference:
T.R ID Number:
Order Number|
Bilgilerini yazip mail olarak gonderiyosun. Kesin gumrukten gecer diye bir sey yok ama son zamanlarda herkesin kargosu geciyormus. Tamamen sans meselesi hocam

Supermix 5 çıktı, birkaç haftaya fiyatı belli olur. Acelesi yoksa o da beklenebilir. Em6l yanına eartips ile $120 tamamlayıp silver pass ile $70-$75 arasına geliyor.
Pass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,427
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri