Efem1905 80+ Bronze Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 1,764 Reaksiyon skoru 753 14 Ocak 2021 #1 Dual Boot yapacağım ama ayırdığım d diskindeki alan görünüyor ama boş alan olarak değil o yüzden bölümlendirme yapamıyorum bir çözümü var mıdır?
Dual Boot yapacağım ama ayırdığım d diskindeki alan görünüyor ama boş alan olarak değil o yüzden bölümlendirme yapamıyorum bir çözümü var mıdır?
Fatih Eray 80+ Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 86 Reaksiyon skoru 82 17 Ocak 2021 #2 Efem1905 yazmış: Dual Boot yapacağım ama ayırdığım d diskindeki alan görünüyor ama boş alan olarak değil o yüzden bölümlendirme yapamıyorum bir çözümü var mıdır? Devamı için tıklayın... Ayırdığın alan görünüyorsa Ext4 olarak biçimlendir.
Efem1905 yazmış: Dual Boot yapacağım ama ayırdığım d diskindeki alan görünüyor ama boş alan olarak değil o yüzden bölümlendirme yapamıyorum bir çözümü var mıdır? Devamı için tıklayın... Ayırdığın alan görünüyorsa Ext4 olarak biçimlendir.