Linux Mint D diskine nasıl kurulur?

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar C diskinde win7 kurulu d ye Linux Mint kurayım dedim. Win7 nin yanına kur diyince c diskini küçültüyor.

Bir arkadaşımla beraber denedik bunu. D diskine kurduk ama çalışmadı. Baya araştırdık falan ama bir şey bulamadık bununla ilgili. Bizde C diskini büyüttük. Ona kurduk. Bizim kurduğumuz kaliydi tabi mint değildi

Bir arkadaşımla beraber denedik bunu. D diskine kurduk ama çalışmadı. Baya araştırdık falan ama bir şey bulamadık bununla ilgili. Bizde C diskini büyüttük. Ona kurduk. Bizim kurduğumuz kaliydi tabi mint değildi
Peki hocam karıştırdım ve buldum sanırım. EFI partition I oluşturacağım ama ben Legacy BIOS tayım. Çalışır mı?

Peki hocam karıştırdım ve buldum sanırım. EFI partition I oluşturacağım ama ben Legacy BIOS tayım. Çalışır mı?
Biz de o şekilde yaptık aslında boot menüden linux kurulu diski seçtiğimizde bazı saçma hatalar verdi bazen diski görmedi falan bir şekilde çalışmadı d diskinde. Denemekte fayda var. Belki bizim gözümüzden bir şeyler kaçmıştır.

Biz de o şekilde yaptık aslında boot menüden linux kurulu diski seçtiğimizde bazı saçma hatalar verdi bazen diski görmedi falan bir şekilde çalışmadı d diskinde. Denemekte fayda var. Belki bizim gözümüzden bir şeyler kaçmıştır.
Evet hata verdi. GParted dan d yi silip efi oluşturdum 500 mb lık. Geri kalanına deniyorum o zaman. Haydi bakalım.

@marceline_27 Çözüldü.
EFI partition oluşturup geri kalan kısma kurdum ve dualboot olarak açıldı. Win7 açılıyor mu bakmadım ama açılıyordu herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri