🔥İndirim Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
582
bununla yellow label karıştırabilirsiniz 2 + 2 paket alın 170 liraya geliyor kilosu. Pek bilinmeyen güzel bir çay var onla karıştırıyorum yellow label vesaire neşeçay ismi kırmızı paket olanı güzel

bununla yellow label karıştırabilirsiniz 2 + 2 paket alın 170 liraya geliyor kilosu. Pek bilinmeyen güzel bir çay var onla karıştırıyorum yellow label vesaire neşeçay ismi kırmızı paket olanı güzel
bu earl grey güzel.bergamot kokusu ve tadı var.ben 3 tane aldım yaklaşık 158 TL'ye geldi.tekirdağ fiyatı ile karşılaştırma yaparsak: alış veriş için az önce a101 e girdim baktım sarı paket lipton vardı.250-260 tl civarı.aradaki farkı hesapla yaptığım karı sen düşün.bence kaçmayacak fırsatlar bunlar.tabii premium fırsat diyor.bende zaten önceden prime olduğu için sıkıntı olmadı.normal kullanıcılar için 200 tl indirim varmı bilmiyorum.ayrıca: EĞER PRİME DAY GÜNLERİ BİTENE KADAR ÜRÜNDE DÜŞÜŞ OLURSA ARADAKİ FARKI İADE EDECEKLERMİŞ bilginiz olsun.180-200 aralığına düşürdükleri oldu eskiden bu fiyattan.bu günlerde de 180 e düşerlerse çay 120 tl ye gelir;)

Geri