Lise 2 seneye mi düşecek?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,320
2+2 mevzusu doğrumu bazı haber sitelerinde gördüm 2 sene zorunlu 2 sene kendi isteğiyle okuyorsun diye, 2 sene zorunlu olanı okuyup bıraksak tyt KPSS gibi şeylere görebiliyor muyuz? Yada tam lise mezunu sayılıyormuyuz? Malum artık lise mezunu olunmadan ehliyet alınmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
umarım

2+2 mevzusu doğrumu bazı haber sitelerinde gördüm 2 sene zorunlu 2 sene kendi isteğiyle okuyorsun diye, 2 sene zorunlu olanı okuyup bıraksak tyt KPSS gibi şeylere görebiliyor muyuz? Yada tam lise mezunu sayılıyormuyuz? Malum artık lise mezunu olunmadan ehliyet alınmıyor.
Ortada şuan lise okuyanları ilgilendiren bir mesele yok. Yeni başlayacakları etkileyen bunun gibi kararlar alınabilir.

Şuan liseye bi 10 yıl gidebilirdim ah o güzel günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

prime 11-12

Ortalık cahil kaynıyordu, şimdi zır cahil kaynayacak. 🤦‍♂️

en azından okullarda okuma düşüncesi olamayanlar silinir. cidden bi çalışasım geliyor odaklanıyorum bi bakıyorum arkadaşların planı çok daha mantıklı dersten kopuyorum . ( planı uygulamaya geçerse müebbet garanti )

cahilin bol olması işine gelir işte
herkes kazansa kaybedenler kim olacak sistem budur . Herkes lise bitirip devam edip üni okursa kalifiyesiz eleman kim olacak
Ayrıca 4 yıl okutuncada bilge kaynamıyor ortalık

cahilin bol olması işine gelir işte
herkes kazansa kaybedenler kim olacak sistem budur . Herkes lise bitirip devam edip üni okursa kalifiyesiz eleman kim olacak
Ayrıca 4 yıl okutuncada bilge kaynamıyor ortalık

Cahillikten kastım okumak değil. Kitap okursun bilgili olursun. Birisiyle konuşmayı bilmeyen, görgü kurallarından bi'haber olan, sağa sola tüküren, tas kafa traşı kullanan insanlar çoğalacak.

Cahillikten kastım okumak değil. Kitap okursun bilgili olursun. Birisiyle konuşmayı bilmeyen, görgü kurallarından bi'haber olan, sağa sola tüküren, tas kafa traşı kullanan insanlar çoğalacak.
hocam lise 4 yıl devam etse bile onlar çoğalmaya aynı hızla devam edecek , lise terbiye kurumu değil , eğitimide verilmiyor . O yaşta verilen eğitimde verimsiz kalır . En iyisi aileden terbiye ama oda ülkemizde zor

Hocam artık bırak liseyi üni okuyanlar bile çok boş okuyor ortalık dolu örnekleriyle ve yani bunun serserilik tas kafayla yere tükürmekle diğerleriyle hiç alakasıda yok arkadaşın dediği onlar her türlü devam eder kurtululamaz lise terbiye kurumuda değil meslek liseliler diğerleri falan içinde çok güzel bir şey 2 senede güzel güzel bitirsin 4 yıl basbaya zaman kaybı eskisi gibi 3 te olabilir veya

Kaç zamandır söylentiler 2 yıl olcak diye hep boş ya öyle bi şey olcak olsa çoktan olurdu herhalde trolleyip trolleyip duruyorlar milleti😄

Hocam artık bırak liseyi üni okuyanlar bile çok boş okuyor ortalık dolu örnekleriyle ve yani bunun serserilik tas kafayla yere tükürmekle diğerleriyle hiç alakasıda yok arkadaşın dediği onlar her türlü devam eder kurtululamaz lise terbiye kurumuda değil meslek liseliler diğerleri falan içinde çok güzel bir şey 2 senede güzel güzel bitirsin 4 yıl basbaya zaman kaybı eskisi gibi 3 te olabilir veya

Kaç zamandır söylentiler 2 yıl olcak diye hep boş ya öyle bi şey olcak olsa çoktan olurdu herhalde trolleyip trolleyip duruyorlar milleti😄

İkinizin de atladığı şey var. Lise ve üniversitede arkadaşlıklar olur. Senin kafan çalışıyorsa o arkadaşlıkları güzelleriyle takas edersin ve aklı başında adamlar yanında olur. 38 yaşındayım, hâlâ liseden arkadaşlarımla konuşurum mesela, güzel arkadaşlıklar elde ettim. Liseyi 2 sene yapınca ne olacak? 2 sene de kim ne kadar, kime faydalı olacak?

Ulan İnşşalah düşmez (Lise hayatım bitti) 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri