Lise 2 ye gidiyorum sizce üniversite okumalı mıyım ?

Üniversite okumak sadece iş bulmak demek değil hayat hakkında bir şeyler öğrenmek, farklı kültürlerden farklı insanlarla tanışmak ve daha bir sürü şey anlamına geliyor zaten iyi bir üniversitenin iyi bir bölümüne gidersen iş bulma konusunda da zorlanacağını sanmıyorum.

Erken nasıl emekli olacak? Erken işe başlayınca erkenden 65 yaşına mı geliyorsun😀
Erken sgk diye bir şey biliyor musun acaba? Geç işe başlarsan geç emekli olursun erken başlarsan erken emekli olursun 46 47 yaşında emekli bile olanlar var

Erken sgk diye bir şey biliyor musun acaba? Geç işe başlarsan geç emekli olursun erken başlarsan erken emekli olursun 46 47 yaşında emekli bile olanlar var
O eskidendi dostum. Artık 65 yaş zorunlu eğer sebebin yok ise.

O eskidendi dostum. Artık 65 yaş zorunlu eğer sebebin yok ise.
Yok kanka yine olunuyor yeter ki erkenden sgk başlasın geç başlayanlar sıkıntı yaşıyor eytlileri biliyorsundur mesela onlar örnek

Yok kanka yine olunuyor yeter ki erkenden sgk başlasın geç başlayanlar sıkıntı yaşıyor eytlileri biliyorsundur mesela onlar örnek
Benim erken girişim var fakat yine de 2066'da emekli olabileceğimi gösteriyor siteler😬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,416
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri