Neler Yeni

Lise balosuna sadece gömlekle gitsem çok mu kötü olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
Arkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 tl bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?
nasıl rahatsan öyle git bence çok kasma kendini

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?
Ben 3 sene önce mezuniyetime eşofmanla gitmiştim çokta takma önemli bir gün değil o kadar (bence)

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
ben gitmeyi bile düşünmüyorum. nasıl rahatsan öyle takıl hacı.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
İsyankar ol kardeşim. Lisede beyinler çok farklı çalışıyor. Bazen herkesten farklı olmana hayran kalırken bazen de sen farklı kalınca kendileri altta kalmamak için seni ezerler. Ders çalışan birine inek demek gibi. Kendisi çalışmadığı için çalışan kişiyi de kendinden aşağıda göstermek istiyor. Hava da sıcak zaten jilet gibi gömleğinle gidersin, kol saatin falan varsa o da güzel durur.

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Sal keyfine bak millet ne der diye düşünme

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Zaten o yaşta çoğu ceket ve pantolonu ya aşırı dar ya da torba gibi giyer. 1 haftaya unutulacak bir olay zaten takma kafaya:D

Mert

80+ Silver
Herkes takımla giderken kot, gömlek, ceket üçlüsüyle gitmiştim. Altta da spor ayakkabı vardı.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bence blazer ceket, t-shirt, siyah kot yapılır. Blazer ceket bir daha kullanacağın bir ürün olmayabilir fakat eşofmanla gitmekte aşırı lakayıt olur.
En azından bir foto çekindiğin zaman ortama uygun olmuş olursun. Yoldan çevirmişler gibi durma :D (300 tl seviyesinde blazer ceket bulursun bence)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
Hepinize Kucaklar dolusu teşekürler şuanda aklımda kombinimi yaptım gibi siyah bir gömlek siyah bi pantalon beyaz puma spor ayakkabı hepinize tekrardan teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence blazer ceket, t-shirt, siyah kot yapılır. Blazer ceket bir daha kullanacağın bir ürün olmayabilir fakat eşofmanla gitmekte aşırı lakayıt olur.
En azından bir foto çekindiğin zaman ortama uygun olmuş olursun. Yoldan çevirmişler gibi durma :D (300 TL seviyesinde blazer ceket bulursun bence)
evet bende bundan cekiniyodum ama artık aklımda bir soru kalmadı gibi bazı arkadaşlarım diyo ne olursa olsun al bazıları diyo takma bende normalde hiç bir şeyi takmam ama bu sefer nedense böyle oldu

Kontfire

80+ Silver
Ceket kiralayabilirsin cüzi bir miktara dostum niye satın alıyorsun ki

Top Bottom