Lise bölüm değiştirme

Boran88_

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba ben şuan meslek lisesinde 10. Sınıfa gidiyorum okuduğum dal muhasebe bilişime geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim ?

Bunu bizim veya başka birinin söylemesi yanlış olur hangi bölümü daha çok seviyorsan o bölümden devam et

Merhaba ben şuan meslek lisesinde 10. Sınıfa gidiyorum okuduğum dal muhasebe bilişime geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim ?
Eğer sevmiyorsan geç. Senin geleceğin sonuçta.

Eğer okulunda o bölüm yoksa geçmiyorsun bende 10. Sınıfım geçen hafta en sonki bölüm değiştirmeyi yaptım ve şimdi pişmanım ve bu kararı biz veremeyiz eğer bölümünden memnun değilsen ve gideceğin bölümü seviyorsan ne duruyorsun git

Valla muhasebe ne kadar iyi bir bölüm tartışılır ama bilişimi seviyorsan geçebilirsin. Bu kararı senin vermen gerekir, biz sadece fikir verebiliriz, yönlendirmemiz yanlış olur.

Ben 10.sınıf bilişim öğrencisiyim. Bizim sınıfa sonradan 2 kişi geldi ama bilişim derslerini toparlayamadılar sınavları çok düşük. Ayrıca eğer geçiş yaparsan 9.sınıf bilişim derslerinden sorumlu kalıyorsun. Eğer gerçekten istiyorsan geç ama iyi çalışman lazım.

Geri