Neler Yeni

Lise bölüm değiştirme

Boran88_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Boran
Merhaba ben şuan meslek lisesinde 10. Sınıfa gidiyorum okuduğum dal muhasebe bilişime geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba ben şuan meslek lisesinde 10. Sınıfa gidiyorum okuduğum dal muhasebe bilişime geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim ?
Eğer sevmiyorsan geç. Senin geleceğin sonuçta.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Eğer okulunda o bölüm yoksa geçmiyorsun bende 10. Sınıfım geçen hafta en sonki bölüm değiştirmeyi yaptım ve şimdi pişmanım ve bu kararı biz veremeyiz eğer bölümünden memnun değilsen ve gideceğin bölümü seviyorsan ne duruyorsun git

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Valla muhasebe ne kadar iyi bir bölüm tartışılır ama bilişimi seviyorsan geçebilirsin. Bu kararı senin vermen gerekir, biz sadece fikir verebiliriz, yönlendirmemiz yanlış olur.

B0ra

80+ Bronze
Ben 10.sınıf bilişim öğrencisiyim. Bizim sınıfa sonradan 2 kişi geldi ama bilişim derslerini toparlayamadılar sınavları çok düşük. Ayrıca eğer geçiş yaparsan 9.sınıf bilişim derslerinden sorumlu kalıyorsun. Eğer gerçekten istiyorsan geç ama iyi çalışman lazım.

Top Bottom