Neler Yeni

Nakil Aldırmalı mıyım?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
çokta gerek yok yakın arkadaşaı şuan da da yok ne gelirse yakından geliyor lisede vardı da ne oldu onlar yüzünden ders çalışmazdım boş adamlardı tabi o ara kanımız hızlı akıyor fark edemedik
Yakın değil normal arkadaş olmassa çok sıkılırım ve Orta okulu İmam Hatip okudum suanki olduğum sınıfta 3 kız var yenj bir ortam olmuş olucak alisma

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Yakın değil normal arkadaş olmassa çok sıkılırım ve Orta okulu İmam Hatip okudum suanki olduğum sınıfta 3 kız var yenj bir ortam olmuş olucak alisma
yok ya kafa adamlar bulursun dert etme o kadar.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
şimdi okuldancıktım sınıfta1 kişi cıkışta erkeklik taslamak için birini bıçaklamış bugün okula gelmedi bndan sonra net değiştiricem okulu

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Şuanda 10 sınıfım ve meslek lisesinde bilişim bolukundeyim. Okuduğum bölümden çok memnun degilim bı ilgim yok ve okulda sabahci öğlenci olduğu için dersleri anlayamıyorum çoğu ders boş geçiyor biz sabahciyiz şu an okuduğum okulda sevdiğim arkadaşlarım felan var ama makesef hepsi sıkıntılı nakil aldirmak istiyorum ama yeni ortam yani alışma süreci gibi gibi olaylardan çok tırsan biiriyim ilk okulda sınıf bile değiştirmedim açıkçası sizce Anadolu'ya nakil Aldırmalımıyım şuan ki sınıfım 30 kişi 27 erkek 3 kız sınıfın yarışı 10 da kalmış
Üni okurum diyorsan nakil aldır ama Anadolu lisesinde çok çalışacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi okuldancıktım sınıfta1 kişi cıkışta erkeklik taslamak için birini bıçaklamış bugün okula gelmedi bndan sonra net değiştiricem okulu
O kadar sorunsa nakil aldır

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Okuduğun okula, şartlara ve bölüme bağlı olarak hayır, meslek okulu hayat kurtarır.
okuduğum okul leş okulun hocaları okudupum okuldan mezun bilişim bolumu olarak kendini kanıtlamış bi okul ama

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Kendim bizzat Galata mesleki ve teknik anadolu lisesinde bilişim bölümündeydim seneler önce sonrasında 11.sınıfın başında anadoluya geçmiştim ve emin ol geçtiğimde dedim ki keşke daha önce yapsaydım böyle bir şey i meslek kesinlikle pişmanlıktır. Bir an önce nakil aldır.
Bölüme iglin, mesleği yapacak, araştıracak ve öğrenecek kapasiten, zorbalara karşı çıkacak özgüvenin yoksa bu meslek liselerinin değil senin kişisel gelişiminle ilgilidir.

Bende meslek lisesi mezunuyum, iyi ki meslek lisesinden devam etmişim diyorum.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Şuanda 10 sınıfım ve meslek lisesinde bilişim bolukundeyim. Okuduğum bölümden çok memnun degilim bı ilgim yok ve okulda sabahci öğlenci olduğu için dersleri anlayamıyorum çoğu ders boş geçiyor biz sabahciyiz şu an okuduğum okulda sevdiğim arkadaşlarım felan var ama makesef hepsi sıkıntılı nakil aldirmak istiyorum ama yeni ortam yani alışma süreci gibi gibi olaylardan çok tırsan biiriyim ilk okulda sınıf bile değiştirmedim açıkçası sizce Anadolu'ya nakil Aldırmalımıyım şuan ki sınıfım 30 kişi 27 erkek 3 kız sınıfın yarışı 10 da kalmış
Bende 9. sınıfım keşke lgs ve obp yi biraz umursasaydım şuan meslek lisesindeyim ve harbiden pişmanlık burda üniye kadar çıkmayı planlıyordum ama imkansız bu sene benim ortalamamla eşit olan bi anadolu lisesi var ama ortalamam tam yetiyo okula nakil aldırmaya çalışçam umarım olur. bence

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Bende 9. sınıfım keşke lgs ve obp yi biraz umursasaydım şuan meslek lisesindeyim ve harbiden pişmanlık burda üniye kadar çıkmayı planlıyordum ama imkansız bu sene benim ortalamamla eşit olan bi anadolu lisesi var ama ortalamam tam yetiyo okula nakil aldırmaya çalışçam umarım olur. bence
Bölüm ne ?

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Eğitiminden önemli mi kardeşim hemen aldır nakil

Erdem123

80+ Bronze
eğer derslerini yükseltebileceksen anadoluya gidebilirsin ama derslerine yükseltemeyeceksen aldırma anadolu lisesi diploması bir işe yaramaz

Top Bottom