Eğer Okumak İstiyorsan Mesleği derhal bırak şahsen benim kardeşim ve çevremde bir çok kişi meslek okudu ve şuan aralarında hiç biri okula gitmiyor hepsi bıraktı kardeşim ilk ve orta okulda okul ilk 3'deydi bide sen düşün arkadaşları için vs. Mesleğe girdi şimdi okul okumuyo GG.
-Arkadaş ve Çevre Konusunda boşuna Kaygılanıyorsun yanlış anlama iyi hissetmen için vs. demiyorum gerçekten boşa kaygılanıyorsun Çünkü TR'de yaşıyoruz eğer japonya gibi vs. İnsanların mesafeli olduğu Soğuk oldukları bir ülke olsaydık haklısın derdim Ama Türkiye muhtemelen dünyadaki en Sırnaşık/Sıcak kanlı halka Sahip Bu yüzden cidden boşuna Kaygılanıyorsun Muhtemelen 2-3 Hafta icinde Aranızdaki Bağlar Ciddi Eşşek şakaları yapacak kadar ilerler Mesela ben 11 Sınıfta Farklı bı okula gitmiştim ve önceki okuldan şuan 1 tane bile arkadaşım yokken 11 ve 12 okuduğum arkadaşlarımla şuan üniversiteye gitmemize rağmen iletişimi sürdürüyoruz takılıyoruz vs. Yani gitmezsen ilerde bir çok şey için pişman olacaksın emin ol ama Gidersen sadece İlk 1 hafta biraz çekingen davranacaksın ki bu gayet normal bazılarımız belli etmese bile herkes bu tarz yeni ortama girdiğinde içtende olsa çekingen ve kaygılıdır ama 2-3 hafta sonra arka Masalarda Dedikodu yaptan hayatlarındaki son gelişmeleri paylaşan grubun arasında blursun %100 Garanti.
-Nakil Yaptıktan 1 Ay sonra Pişman Olursan Gel Yüzüme tükür
-Memnun Olursan Arkamdan Bı dua et