Neler Yeni

Lise Erasmus Hakkında???

Basrii

80+ Bronze
Okulda (lise) 12 tane öğrenci erasmus projesi adı altında 3 hafta avusturya ve macaristana eğitime gönderilecek. Kafama takılan şu, bu pasaport ve vize işlerini nasıl halledicez ve orda yeme içme barınma gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,159
İsim
Oğuz Oğuz
Okulda (lise) 12 tane öğrenci erasmus projesi adı altında 3 hafta avusturya ve macaristana eğitime gönderilecek. Kafama takılan şu, bu pasaport ve vize işlerini nasıl halledicez ve orda yeme içme barınma gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak?
pasaportun olması lazımdır vizede zaten eğitim vizesi çıkar. Konaklama ise üni erasmusta sana para verirler. Konaklamayı orda yurtta kalırsın ama onun ücretini ayrı verirsin.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pasaportun olması lazımdır vizede zaten eğitim vizesi çıkar. Konaklama ise üni erasmusta sana para verirler. Konaklamayı orda yurtta kalırsın ama onun ücretini ayrı verirsin.
Başımızda 2 tane gözetmen öğretmen ile gidilecekmiş, biz şimdi yurtta mı kalacağız?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,159
İsim
Oğuz Oğuz
Başımızda 2 tane gözetmen öğretmen ile gidilecekmiş, biz şimdi yurtta mı kalacağız?
küçük olduğunuz için muhtemelen. Ama hocalarına sorsan daha iyi olur. Her ülke farklı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,159
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam 17 ve 18 yaşındayız neyin küçüğü, pazartesi görüşmem var zaten, şimdiden merak ettiğim için buraya yazıyorum...
18 yaş altı aile izinsiz yurtdışına çıkamıyorsunuz. Vücut olarak büyümüş olabilirsin ama yasada çocuksun. 18'i geçen arkadaş dahil değil tabi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,159
İsim
Oğuz Oğuz
Bende kaçak göçek gitmiyorum zaten...
Tamam kardeşim sana kaçak gidiyorsun diyen falan olmadı. Niye her dediğimi yanlış anlıyorsun. Sadece prosedürü anlatıyorum. Ben çocukmuyum diye alınıyorsun.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Hocam 17 ve 18 yaşındayız neyin küçüğü, pazartesi görüşmem var zaten, şimdiden merak ettiğim için buraya yazıyorum...
Ne kadar büyüksünüz öyle elinizi öpesim geldi vallahi. Adam yardımcı olmaya çalışıyor boş boş konuşuyorsun. Vize işlemlerinizi okul hallediyor. Pasaportu kendin nüfus müdürlüğüne gidip ücretsiz çıkartabilirsin. Sadece 150 papel cüzdan parası veriyorsun. Gerekli evraklar ve konaklama hakkında öğretmenleriniz zaten bilgi veriyor olması lazımdı.

Basrii

80+ Bronze
Ne kadar büyüksünüz öyle elinizi öpesim geldi vallahi. Adam yardımcı olmaya çalışıyor boş boş konuşuyorsun. Vize işlemlerinizi okul hallediyor. Pasaportu kendin nüfus müdürlüğüne gidip ücretsiz çıkartabilirsin. Sadece 150 papel cüzdan parası veriyorsun. Gerekli evraklar ve konaklama hakkında öğretmenleriniz zaten bilgi veriyor olması lazımdı.
150 papel cüzdan parası ne oluyor?

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Top Bottom