pasaportun olması lazımdır vizede zaten eğitim vizesi çıkar. Konaklama ise üni erasmusta sana para verirler. Konaklamayı orda yurtta kalırsın ama onun ücretini ayrı verirsin.Okulda (lise) 12 tane öğrenci erasmus projesi adı altında 3 hafta avusturya ve macaristana eğitime gönderilecek. Kafama takılan şu, bu pasaport ve vize işlerini nasıl halledicez ve orda yeme içme barınma gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak?
Başımızda 2 tane gözetmen öğretmen ile gidilecekmiş, biz şimdi yurtta mı kalacağız?pasaportun olması lazımdır vizede zaten eğitim vizesi çıkar. Konaklama ise üni erasmusta sana para verirler. Konaklamayı orda yurtta kalırsın ama onun ücretini ayrı verirsin.
küçük olduğunuz için muhtemelen. Ama hocalarına sorsan daha iyi olur. Her ülke farklıBaşımızda 2 tane gözetmen öğretmen ile gidilecekmiş, biz şimdi yurtta mı kalacağız?
18 yaş altı aile izinsiz yurtdışına çıkamıyorsunuz. Vücut olarak büyümüş olabilirsin ama yasada çocuksun. 18'i geçen arkadaş dahil değil tabi.Hocam 17 ve 18 yaşındayız neyin küçüğü, pazartesi görüşmem var zaten, şimdiden merak ettiğim için buraya yazıyorum...
Tamam kardeşim sana kaçak gidiyorsun diyen falan olmadı. Niye her dediğimi yanlış anlıyorsun. Sadece prosedürü anlatıyorum. Ben çocukmuyum diye alınıyorsun.Bende kaçak göçek gitmiyorum zaten...
Ne kadar büyüksünüz öyle elinizi öpesim geldi vallahi. Adam yardımcı olmaya çalışıyor boş boş konuşuyorsun. Vize işlemlerinizi okul hallediyor. Pasaportu kendin nüfus müdürlüğüne gidip ücretsiz çıkartabilirsin. Sadece 150 papel cüzdan parası veriyorsun. Gerekli evraklar ve konaklama hakkında öğretmenleriniz zaten bilgi veriyor olması lazımdı.Hocam 17 ve 18 yaşındayız neyin küçüğü, pazartesi görüşmem var zaten, şimdiden merak ettiğim için buraya yazıyorum...
150 papel cüzdan parası ne oluyor?Ne kadar büyüksünüz öyle elinizi öpesim geldi vallahi. Adam yardımcı olmaya çalışıyor boş boş konuşuyorsun. Vize işlemlerinizi okul hallediyor. Pasaportu kendin nüfus müdürlüğüne gidip ücretsiz çıkartabilirsin. Sadece 150 papel cüzdan parası veriyorsun. Gerekli evraklar ve konaklama hakkında öğretmenleriniz zaten bilgi veriyor olması lazımdı.
Pasaport cüzdanı. Pasaportun bir cüzdanın içersinde sana verilir. Bu cüzdana 150tl ücret vermelisin.150 papel cüzdan parası ne oluyor?