Neler Yeni

lise puanları düşer mi sizce

Spancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emir Topçuoğlu
İnşallah türkçeye inkılaba bakıp kapatmamışsındır onlarda bir sorunum yok zaten fen ve matematik çok zordu fen yine ortaydı ama matematikde gerçekten 4-5 soru çok zordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç net yaptınız
72.34 net 423 puan yani beklediğimden çok düşük geldi denemelerim 460 civarındaydı

düşmez yüksek ihtimal
geçen seneye göre daha zor sorup puanlarda oynama olmaması anormal bir durum değilmi sizcede

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
İnşallah türkçeye inkılaba bakıp kapatmamışsındır onlarda bir sorunum yok zaten fen ve matematik çok zordu fen yine ortaydı ama matematikde gerçekten 4-5 soru çok zordu

72.34 net 423 puan yani beklediğimden çok düşük geldi denemelerim 460 civarındaydı
Bende denemelerde 450-470 civarı geziniyordum ama 428 geldi mat çok sıkıntılıydı, bence 10-20 puan düşebilir.

geçen seneye göre daha zor sorup puanlarda oynama olmaması anormal bir durum değilmi sizcede
Bence olması lazım lgs 2018i 2019u 2020yi hepsini çözdüm hiçbirinde matta 17 netin altına düşmedim ama 2021 hüsran :(

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Düşeceklerini sanmıyorum, ayrıca bu bir sınav dostum, haliyle zeki insanlar daha çok çalışıp haklarını aldılar, çalışmayanlar düşük puan aldılar ve kimse kolay olacak demedi.
Zeki insanlar değil , çalışkan insanlar demen daha doğru olur.

Sınavda sence başarılı olanlar zeki oldukları için mi başarılı oldular ?
Tabikide hayır. Çalış çalış soru tiplerini gördüler ezberlediler ve sınavdada hayli hayli ne yapacağını biliyor. Zeka 90 soruluk bir sınavla matla fenle inkilapla dinle bilmem neyle belirlenmez. Matla belki. Ben matematik ' in mantık değilde ezber bir şekilde öğrendiğimizi düşünüyorum. Müfredat formulu veriyor ama o formulun altında yatan mantığını açıklayan ve o formulu kanıtlayan olmadı bize malesed bir tek 6.sınıf ve 7.sınıf hocam vardı o iyidi. Bana matematiğide hocalarım sevdirdi hakkını ödeyemem o hocalarımında :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,190
Üyeler
164,793
Son üye
bro5353
Top Bottom