Lise sınavları ertelenir mi?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
1 Mart'ta lise sınavlarının yapılması bekleniyor sizce ertelenir mi bu zamana kadar hep direkten döndük :D Ertelenmesini çok istiyorum. Büyük bı kitle zaten olmasını istemiyor ayriyaten mutasyonlu virüs 20 yaş altını etkiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Zaten 1 kasıma kadar olan konulardan çıkacak zaten sınavlara 2 hafta var 2 haftalık çalışma ile bile gayet başarılı olunabilir diye düşünüyorum

kacış yok bu sefer (bende gireceğim)

1 Mart'ta lise sınavlarının yapılması bekleniyor sizce ertelenir mi bu zamana kadar hep direkten döndük :D Ertelenmesini çok istiyorum. Büyük bı kitle zaten olmasını istemiyor ayriyaten mutasyonlu virüs 20 yaş altını etkiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
ertelenir diyorum 2 saatte 100k tweet gelen bir başlık var ve aşırı hızlı yükseliyor eğer perşembe günü ertelenmicek derlerse tweetler 3.5m ye filan çıkarsa tutuşur bir yerleri ama yine de garanti vermeem tweet atmak yerine çalış derim

ertelenir diyorum 2 saatte 100k tweet gelen bir başlık var ve aşırı hızlı yükseliyor eğer perşembe günü ertelenmicek derlerse tweetler 3.5m ye filan çıkarsa tutuşur bir yerleri ama yine de garanti vermeem tweet atmak yerine çalış derim
Gram uğraşmam korkmuyorum ne virüsten ne sınavdan 2 maske tak çalış ve gidip kurtul bu kadar.

Bugün kabine toplantısı olacak ordan ertelenmezse Perşembe günü Ziya Selçuk açıklama yapar eğer yapmazsa bil ki ertelenmez

Sanmıyorum

Biz 4 sınav olmuştuk sonra iptal olmuştu, bu sefer etmezler bence. Çünkü vaka sayısı gerçekten azalmış gibi görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri