Neler Yeni

Lise sınavları ertelenir mi?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
1 Mart'ta lise sınavlarının yapılması bekleniyor sizce ertelenir mi bu zamana kadar hep direkten döndük :D Ertelenmesini çok istiyorum. Büyük bı kitle zaten olmasını istemiyor ayriyaten mutasyonlu virüs 20 yaş altını etkiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Bu sefer kesin olacak gibi duruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ertelemesinler.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ertelense anca 1-2 gün

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Zaten 1 kasıma kadar olan konulardan çıkacak zaten sınavlara 2 hafta var 2 haftalık çalışma ile bile gayet başarılı olunabilir diye düşünüyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
1 Mart'ta lise sınavlarının yapılması bekleniyor sizce ertelenir mi bu zamana kadar hep direkten döndük :D Ertelenmesini çok istiyorum. Büyük bı kitle zaten olmasını istemiyor ayriyaten mutasyonlu virüs 20 yaş altını etkiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
ertelenir diyorum 2 saatte 100k tweet gelen bir başlık var ve aşırı hızlı yükseliyor eğer perşembe günü ertelenmicek derlerse tweetler 3.5m ye filan çıkarsa tutuşur bir yerleri ama yine de garanti vermeem tweet atmak yerine çalış derim

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
ertelenir diyorum 2 saatte 100k tweet gelen bir başlık var ve aşırı hızlı yükseliyor eğer perşembe günü ertelenmicek derlerse tweetler 3.5m ye filan çıkarsa tutuşur bir yerleri ama yine de garanti vermeem tweet atmak yerine çalış derim
Gram uğraşmam korkmuyorum ne virüsten ne sınavdan 2 maske tak çalış ve gidip kurtul bu kadar.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bugün kabine toplantısı olacak ordan ertelenmezse Perşembe günü Ziya Selçuk açıklama yapar eğer yapmazsa bil ki ertelenmez

Komando41.

80+ Silver
Sanmıyorum

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Biz 4 sınav olmuştuk sonra iptal olmuştu, bu sefer etmezler bence. Çünkü vaka sayısı gerçekten azalmış gibi görünüyor.

Top Bottom