Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Deliriyorum böyle insanlara çöpe atasım geliyor.İnstagram biyografisine tarih atanlar lşdskfajşldjkfa
Deliriyorum böyle insanlara çöpe atasım geliyor.İnstagram biyografisine tarih atanlar lşdskfajşldjkfa
Kanka ne bileyim yani bir insan 2 yıl aynı kızı sevip kopamıyosa mecbur açılmak zorundadır zaten (bence)o iş öyle değil abijimm
bekliyorumNeyse açıldıktan sonraki sonucu falan yazarım konu burada dursun
Yanii 18 yaşın altında sevgili yapmak mantıklı gelmiyor.Neyse açıldıktan sonraki sonucu falan yazarım konu burada dursun
Yapilmaz.Sizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
neden kanka ?Yanii 18 yaşın altında sevgili yapmak mantıklı gelmiyor.
Tabii ahlaki bakışına göre değişir.neden kanka ?
YANINADA SONSUZLUK İŞARETİ ŞFÖSŞDLDLP ÖCÖAŞCKSÖÖCİnstagram biyografisine tarih atanlar lşdskfajşldjkfa
HeeYANINADA SONSUZLUK İŞARETİ ŞFÖSŞDLDLP ÖCÖAŞCKSÖÖC
La neden takılmasın ki.Bir de bileğine toka takanlar var HAHAHHAHA
Daha önce hiç yapmadım ama merak ediyorum. Bioya tarih yazınca noluyo neden herkes bioya tarih yazan insanlardan nefret ediyo?Deliriyorum böyle insanlara çöpe atasım geliyor.
bence yaşla falan bi ilgisi yok olay sadece olgunlukla gelişiyo, yeterli derecede ahlakın ve terbiyen varsa neden 18 yaş altı kız arkadaş yapılmasın,hem kız arkadaş yapmak sadece aşkım canım demek olmuyor, bazen arkadaşlık eder bazen bi durum olduğunda yanında olur, tabi böyle sevgili yapıp işte bu kıza yazmıcaksınız lan bu kız benim vs. yapan zinalarda oluyorTabii ahlaki bakışına göre değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müslümansan yapabilirsin 18 yaş altında sevgili.