Lisede devamsızlık hakkı kaç gün

koc1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Lise son sınıf öğrencisiyim özürsüz devamsızlığım tam 10 gün müdür yardımcısı sınıfta kalıyorsun diyor ama mebin kendi sayfasında 10 günü geçtiği zaman kalacağımızı söylüyor bilgisi olan varmı bu konuda

Lise son sınıf öğrencisiyim özürsüz devamsızlığım tam 10 gün müdür yardımcısı sınıfta kalıyorsun diyor ama mebin kendi sayfasında 10 günü geçtiği zaman kalacağımızı söylüyor bilgisi olan varmı bu konuda
Bildiğim kadarıyla özürsüz devamsızlığınız 9.5 günü geçtiği zaman sınıfta kalıyorsunuz. Eğer özürlü devamsızlık hakkınız varsa izin kağıdı gibi bir şeyle özürsüz devamsızlığınızı özürlüye çevirebilirsiniz. Veli imzası gerekiyordu galiba.

Özrülü 20 Özürsüz 10 5 gün Özürsüz de Belge alamıyorsun meslek ise 1-2 Gün Tolerans Gösterirler

Özürsüz 10, özürlü 20. 7-8 gün özürsüz biriktiğinde dilekçe verip özürlüye geçirirsin benim gibi

Devamsızlık sildirme var benim bildiğim

şimdi şöyle oluyor
eğer özürsüz devamsızlıkta 5 günü geçersen= Başarı Belgesi Alamazsın
eğer özürsüz devamsızlıkta 10 günü geçersen= Başarısız Sayılır Ve Sınıf Geçemezsin
--------------------------------------------------------------------------------------
eğer Özürlü Devamsızlıkta 20 günü geçersen= Başarısız Sayılır Ve Sınıf Geçemezsin

bu 3 şeyi bilmen yeterli olacaktır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devamsızlık sildirme var benim bildiğim
hayır sadece özürsüz yaptığın bir devamsızlığı özürlü olarak geçiriyorsun

Bugün okuldan bilgi geldi bize. Müdürün açıklamasına göre, özürsüz devamsızlığı 10 gün olan ya da özürlü devamsızlığı 30 günü aşan öğrenciler, sınıfta bırakılıyor.

Bugün okuldan bilgi geldi bize. Müdürün açıklamasına göre, özürsüz devamsızlığı 10 gün olan ya da özürlü devamsızlığı 30 günü aşan öğrenciler, sınıfta bırakılıyor.
10 Gün olan değil sınır 10 gün diye biliyorum. 10 günde kalınmıyor 10,5 Günde kalınır diye biliyorum.

Geri