Bildiğim kadarıyla özürsüz devamsızlığınız 9.5 günü geçtiği zaman sınıfta kalıyorsunuz. Eğer özürlü devamsızlık hakkınız varsa izin kağıdı gibi bir şeyle özürsüz devamsızlığınızı özürlüye çevirebilirsiniz. Veli imzası gerekiyordu galiba.Lise son sınıf öğrencisiyim özürsüz devamsızlığım tam 10 gün müdür yardımcısı sınıfta kalıyorsun diyor ama mebin kendi sayfasında 10 günü geçtiği zaman kalacağımızı söylüyor bilgisi olan varmı bu konuda
şimdi şöyle oluyorLise son sınıf öğrencisiyim özürsüz devamsızlığım tam 10 gün müdür yardımcısı sınıfta kalıyorsun diyor ama mebin kendi sayfasında 10 günü geçtiği zaman kalacağımızı söylüyor bilgisi olan varmı bu konuda
hayır sadece özürsüz yaptığın bir devamsızlığı özürlü olarak geçiriyorsunDevamsızlık sildirme var benim bildiğim
Bugün okuldan bilgi geldi bize. Müdürün açıklamasına göre, özürsüz devamsızlığı 10 gün olan ya da özürlü devamsızlığı 30 günü aşan öğrenciler, sınıfta bırakılıyor.Lise son sınıf öğrencisiyim özürsüz devamsızlığım tam 10 gün müdür yardımcısı sınıfta kalıyorsun diyor ama mebin kendi sayfasında 10 günü geçtiği zaman kalacağımızı söylüyor bilgisi olan varmı bu konuda
İşte özürlü olsunhayır sadece özürsüz yaptığın bir devamsızlığı özürlü olarak geçiriyorsun
20 gün özürlü devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsınİşte özürlü olsun
10 Gün olan değil sınır 10 gün diye biliyorum. 10 günde kalınmıyor 10,5 Günde kalınır diye biliyorum.Bugün okuldan bilgi geldi bize. Müdürün açıklamasına göre, özürsüz devamsızlığı 10 gün olan ya da özürlü devamsızlığı 30 günü aşan öğrenciler, sınıfta bırakılıyor.
Geçmeyecekse yapsın20 gün özürlü devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsın