Kafana göre kuralları çok aşmadığın sürece istediğn gibi giyin.Lisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Bir iki gün öyle gitdim bazı arkadaşlar mrmur filan dedi sizce giyilirmi ?
Bir şey olmaz.Lisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Allahım sizene bi giyimimize karışmadıkları kaldı istediğiniz gibi giyebilirsiniz lütfen bazı gereksiz insanların görüşlerini dikkate almayın eğer hosunuza gittiyse sakıncası yokturLisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Tamamdır teşekkür ederim bende kendimi beğendim gibi giyinmeye devam edicem .Allahım sizene bi giyimimize karışmadıkları kaldı istediğiniz gibi giyebilirsiniz lütfen bazı gereksiz insanların görüşlerini dikkate almayın eğer hosunuza gittiyse sakıncası yoktur
Her insana farklı şeyler yakışır iğrenç dediğin şeyleri biri giyince harika olmuş diyebiliyorsun. Kızların umursayıp umursamadığını çok takma kendin gibi ol boş işler zaten.Lisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Okul forması yoksa sıkıntı yok, kız konusuna gelince her kızın zevki ayrıdır illaki birisi beğenirMalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kızların görüşü nasıl olur acaba
ama gömlek üstü kazak güzel bence hoşuna gittiyse böyle giyinTamamdır teşekkür ederim bende kendimi beğendim gibi giyinmeye devam edicem .
Forumda herhangi bir kız (forumda olduğumdan beri görmedim) veya kendisini kız zanneden olmadığı için cevabını buradan alman zor.Yani kızların görüşü nasıl olur acaba
Kesinlikle ben kendi istedigimi giyiniyorum gayet rahat hatta beyaz gömlek ustune kazak giyinmek altınada wide leg bir pantolon giyinirseniz çok hoş olurTamamdır teşekkür ederim bende kendimi beğendim gibi giyinmeye devam edicem .
Forumda birkaç tane kız/kadın kullanıcı mevcut.Forumda herhangi bir kız (forumda olduğumdan beri görmedim) veya kendisini kız zanneden olmadığı için cevabını buradan alman zor.