Aware
80+ Silver
Yanlış yönlendiriyor gelecek hakkında fikir verecek bir konu ayrıca rahatsız olmadıysanız önemli değil.Ne kadar saçma bir tartışma.
"Hatasız kul yoktur."
Yanlış yönlendiriyor gelecek hakkında fikir verecek bir konu ayrıca rahatsız olmadıysanız önemli değil.Ne kadar saçma bir tartışma.
"Hatasız kul yoktur."
3 şey demişsin 1 i doğru .
boş arkadaşımız kendine tartışacak birini arıyor gibi duruyorNe kadar saçma bir tartışma.
"Hatasız kul yoktur."
4 te 2 boşun kim olduğu belli verilen bilgilerdenboş arkadaşımız kendine tartışacak birini arıyor gibi duruyor
konu farklı yere gideceğinden uzatmayacağım
zaten hangi bölümde hangi dersin olduğunu siz de bilirsiniz dediğim gibi sayısal kısımı (mat vs.) da idare ederim derseniz eşit ağırlık seçebilirsiniz.
Ben de sözelciyim, geçen sene sözelden sınava girdim. Hangi bölümü istiyorsun?Yani ilk olarak bende eşit ağırlıkta okicaktım fakat matematik yok neredeyse istediğim mesleğin alan sözelde hocamız sağ olsun değiştirip sözele geçirdi. Sadece tembeller okumaz yani
İmama hatip lisesisindeyim ordan ilerleyip ilahiyat okicam hocam.Ben de sözelciyim, geçen sene sözelden sınava girdim. Hangi bölümü istiyorsun?
İlahiyat önü açık bir bölüm. Güzel bir üniversiteye gidersen alacağın eğitimde güzel olur bilgili yetisirsin. İlahiyat kazanması zor değil. Umarım kazanırsın.İmama hatip lisesisindeyim ordan ilerleyip ilahiyat okicam hocam.
Meslek önemli ne olmak istiyorsunArkadaşlar sa
Bizim hoca bi mesaj attı sınıf grubuna hangi bölümü seçiceksiniz diye.
Sayısalım pek iyi değil,Sözelim iyi Eşit ağırlığın ne olduğundan haberim yok.
Bu konuda bilgilerini paylaşacak olan varsa bekliyorum.
9. sınıf bitti 10. sınıfa geçiyorum.
Teşekkür ederim hocam Sözelci olduğunuzu öğrendiğim iyi oldu size de başarılarİlahiyat önü açık bir bölüm. Güzel bir üniversiteye gidersen alacağın eğitimde güzel olur bilgili yetisirsin. İlahiyat kazanması zor değil. Umarım kazanırsın.
Teşekkür ederim. Ben geçen sene kazandım zaten üniversiteyi. Sana daha çok başarılar .dTeşekkür ederim hocam Sözelci olduğunuzu öğrendiğim iyi oldu size de başarılar
Evet üniversiteye gittiğinizi biliyordumTeşekkür ederim. Ben geçen sene kazandım zaten üniversiteyi. Sana daha çok başarılar .d
Hocam ilahiyat bölümü nasıl? yani ilahi kısmı geçtim güzel para varmı?İlahiyat önü açık bir bölüm. Güzel bir üniversiteye gidersen alacağın eğitimde güzel olur bilgili yetisirsin. İlahiyat kazanması zor değil. Umarım kazanırsın.
İlahiyat mezunları İmam, müftü, vaiz, Diyanet memurluğu görevleri yapabilirler. Bunlardan ayrı olarak ataması en iyi 2. öğretmenlik olan Din kültürü öğretmenliği yapabilirler. Türkiye'de dini kurumlardan bol bir şey yok. O yüzden iş imkanı olan bir bölüm. Para kısmında ise öğretmensen öğretmen maaşı alırsın 5-6 bin. Onun dışında daha düşük veya fazla maaş aldığın alanlarda vardır.Hocam ilahiyat bölümü nasıl? yani ilahi kısmı geçtim güzel para varmı?