Neler Yeni

Lisede hayatta çok yalnızım

Doğrudur hocam ama çok ön yargım var ve hiç enerjim yok iletişim kurmam gerektiğini biliyorum benim insanlara karşı adım atmam gerektiğinin farkındayım ama aklımdaki yargıları atlatamıyorum şimdi paxile umut bağladım. İlaca başladığımdan beri hiç enerjim yok 6 da okula gidiyorum 5.30 gibi geliyorum yemek ye short izle 10 saat kadar uyumaya başladım bakalım ne olucak.
Ben de yalnızım ama bu sorun değil galiba

kardeşim doğarkende yanlızsın
ölürkende aaaaaaa ne tesadüf dimi :ROFLMAO:
15 20 tane gvut arkadaşın olacağını hiç olmasın daha iyi

kardeşim doğarkende yanlızsın
ölürkende aaaaaaa ne tesadüf dimi :ROFLMAO:
15 20 tane gvut arkadaşın olacağını hiç olmasın daha iyi
Yapmayın hocam ben acı çekiyorum arkadaşdan kastım grup ortam zaman zaman takılıp sonra yolumuza bakıcağımız kişilerden bahsediyorum hayat arkadaşı aramıyorum

Bütün ilişkiler en sonunda kazan kazan ilişkisidir.

Bilmiyorum doğru yere mi soruyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yakın zamanda başka bir okula nakil aldırdım 11. Sınıfım etrafımdaki herkes çok iyi niyetli beni kimse dışlamadı ama insanları kendimden soğutuyorum sanırım sohbetim biyerden sonra sarmıyor kızlar desen ne konuşurum bilmiyorum hayatsızım ve çok aciz hissediyorum yalnızım herkesin ortamı var grubu var kızlarla sohbeti var ilişkisi var. Dışarıdan soğuk ve ciddiyim sanırım geçmişte yaşadığım bazı olaylar travma filan yaptı öğrenilmiş çaresizliğe yol açtı ve ben hişbirşey yapamıyorum. Herşeyin benim kafamda bittiğinin farkındayım ezik değilim bence, yada dışarıya pek yansıtmıyorum. Ders çalışmamı bile engelliyor artık psikolojim darmadağın 2 senedir herşeyin farkındayım ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum erken kalkılan sabahlar soğuk duşlar spor beslenme filan hişbirşeye yaramadı instangram kullanmıyorum oyun oynamıyorum. Herşeye imkanım var ailemden ve gittiğim okulun kalitesinden memnunum tek istediğim sosyal olmak. Dışarıda herhangi biri ile herhangi bir konuda sohbet edebilirm ama okulda öyle olmuyor. Düşünün boş derslerde tenefüslerde öğle aralarında herkes gülmekten şakalardan yıkılırken ben tek başıma sıramda hayatı sorguluyor herşeyden herkesten nefret ediyorum içten içe küfürler ediyorum ruhumu yedi bitirdi yalnızlık. Hayır okulda da şey değilim sessiz pısırık gayet sağlam ve özgüvenli duruyorum girişken oluyorum konuşamıyorum tek derdim bu sosyal olamama bunu çözsem bambaşka biri olucak gibiyim kafamda öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey var. Gençler çok yazdım psikolog en iyisi ama böyle şeyler yaşadığımı ailem bilmese daha iyi.
Aynı durumu yaşıyorum

Aynı durumu yaşıyorum
Bir yerden sonra hiç umursamamaya başladım knk zaman su gibi geçiyor okulda bir gün inanılmaz hızlı geçmeye başladı içinde bulunduğum durumu sorgulamıyorum artık ama yinede o boşluk hissi hala var akvaryum balığı gibi okul da uyu eve gel evde uyu değişik bir yaşam şekli eminim seninki farklıdır

Bir yerden sonra hiç umursamamaya başladım knk zaman su gibi geçiyor okulda bir gün inanılmaz hızlı geçmeye başladı içinde bulunduğum durumu sorgulamıyorum artık ama yinede o boşluk hissi hala var akvaryum balığı gibi okul da uyu eve gel evde uyu değişik bir yaşam şekli eminim seninki farklıdır
Aynı şekilde benimde böyle sosyaleşememek
Nasıl bir his bilirim açıkcası bende bilmiyorum.

Aynı şekilde benimde böyle sosyaleşememek
Nasıl bir his bilirim açıkcası bende bilmiyorum.
Boşver takılalım kendi halimizde demek isterim ama gelecekte ikimizde bundan çok pişman olucaz bu yüzden bu durumdan kurtulmak elzem sende varmı bilmem ama bende enerji kalmadı bro

Boşver takılalım kendi halimizde demek isterim ama gelecekte ikimizde bundan çok pişman olucaz bu yüzden bu durumdan kurtulmak elzem sende varmı bilmem ama bende enerji kalmadı bro
Ben pişman oldum bile düzeltmeyi çalışıyorum olmuyor sana bir tavsiye .
Yağmurlu bir günde akşam a yakın sokakta kulaklığın takılı yürüş yap kafandaki tüm soruları tüm yanlizligini çözeceksin belki özgüven gelir.

Ben pişman oldum bile düzeltmeyi çalışıyorum olmuyor sana bir tavsiye .
Yağmurlu bir günde akşam a yakın sokakta kulaklığın takılı yürüş yap kafandaki tüm soruları tüm yanlizligini çözeceksin belki özgüven gelir.
Knk sana bir şey diyim hayvan gibi özgüven var belki biraz narsistim ama kafamda çok kuruyorum çok kompleksliyim bazen herkesle konuşabilirim espriler filan ortamı yıkar bazen de içime kapanıyor kimseyle konuşmuyorum sürekli aşağı hissediyorum çünkü sohbet ilerlemiyor hal hatır sormaktan ileri gitmiyor sanırım bipolarda olabilir geçmişteki olaylarda sebep olabilir bir psikiyatra gözükmeliyim

Knk sana bir şey diyim hayvan gibi özgüven var belki biraz narsistim ama kafamda çok kuruyorum çok kompleksliyim bazen herkesle konuşabilirim espriler filan ortamı yıkar bazen de içime kapanıyor kimseyle konuşmuyorum sürekli aşağı hissediyorum çünkü sohbet ilerlemiyor hal hatır sormaktan ileri gitmiyor sanırım bipolarda olabilir geçmişteki olaylarda sebep olabilir bir psikiyatra gözükmeliyim
gözük zaten bir profesyonel ile görüsmeni söylüyordum hatta mümkünse paranız varsa özel kliniğe gidin psikiyatır sana psikoterapi de yapsın ama çok pahalı psikoterapi, psikoterapi de iyi bir konuşursun doktor ile gerek görürse ilaç da yazar terapi de yapar msü yü ne yapacaksın o zaman.

gözük zaten bir profesyonel ile görüsmeni söylüyordum hatta mümkünse paranız varsa özel kliniğe gidin psikiyatır sana psikoterapi de yapsın ama çok pahalı psikoterapi, psikoterapi de iyi bir konuşursun doktor ile gerek görürse ilaç da yazar terapi de yapar msü yü ne yapacaksın o zaman.
Ya sen varya harbi kral adamsın bro seviyorum seni eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,806
Üyeler
173,265
Son üye
kullaniciadibulamadim123
Geri