- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgilisi olmuş vay beeee hocam benim hiç olmadı iletişimde problem yok anksiyete fln yeneli çok oldu veya hiç yaşamadım bazı korkularım var sadece ortamlara giremiyorum futbol oynuyorlar maç fln hiçbirşey bilmediğimden çekiniyorum herkesle herşeyi konuşurum konuşmakta isterim biri gelsede muhabbet açsa kendimde açarım ama sarmıyor onlar için sanırım neyse ama inanılmaz yalnız hissediyorum herkesin arkadaş ortamı çevresi varken benim bu acım çok sıkıyor beni bazen Allahını kekosu olsam belki daha iyi olurdu demedim değilMerhaba dostum öncelikle 17 yaşındayım umarım iyisindir lise 3 e geçerken acık liseye geçtim mental problemlerimden dolayı kız ile konuşuyordum aynı zamandada internet üzerinden bana aşırı yalnızlık çökmeye başladı kız arkadaşımlada aram gitmedi aldatılmıştı zaten suan çok yalnızım spora gidiyorum fitness a fit bir vücudum varr fakat oradada kimse ile iletişim kuramıyorum mental olarak hiç iyi değilim boşlukta hissediyorum duygularım sık sık değişiyor seni iyi anlıyorum zaten ailemlede pek iyi bir ilişkim yok babam hasta kendisi yani çalışmak spor hiç bir şey işe yaramadı içimi biraz olsun dökmek istedim teşekkürler saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sağolun hocam teşekkür ederim. Ailem dışında kutalayanım olmadı maalesef. İlksiniz21 yaşımda olmama rağmen benim de pek arkadaşım yok bu arada doğum gününüz kutlu olsun