Edebiyatı geçersen kalmazın diğer derslerden geçemezsen sorumluluk sınavları oluyor o sınavları da vermezsen diploma alamıyorsun diye biliyorum.Sınıfta kalmak için ortalama 50den 3 dersin mi 50'den olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
diğer derslerden 45,edebiyattan 55 ortalama altı alırsan gelecek sene bi sınava giriyorsun sınavın adını hatırlamıyorumSınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Benim bildiğim öyleydi. Sistem değişti mi bilmiyorum.Ortalama 50den yüksek ama 3 4 tane zayıf var bir sıkıntı olmaz yani
Mesela ben fen lisesinde okuyorum bizim içinde mi edebiyat önemli?Edebiyata öncelik vermen gerekiyor sanırım 50 den düşük alırsan direkt sınıfta kalıyorsun galiba öğretmenimiz öyle dedi
e tabiMesela ben fen lisesinde okuyorum bizim içinde mi edebiyat önemli?
Edebiyattan kalıp ortalama 50 üstü ise sorunlu geçmiş sayılıyorsun sorumluluk sınavına girmen gerekiyor sonraki yılSınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda