Neler Yeni

Lisede Takdir almak için nasıl çalışılmalı

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Hiç lafı dolamayacağım direk söyleyeyim...
Eşşek gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
Bizim de öyle. Ama her dersine giren 50 alıyor girmeyip kendimiz çalışıyoruz 8 10 kişi 80 90 alıyoruz. Şimdi bize 50 alandan düşük mü verecek yani? Ders çalışmamız için diyor bence :D
ya bilmiyorum sürekli derse giren o kadar emek verip zahmete giriyor derse girmeyenler yatıyor diyor hocalar o yüzden derse girenlere olabildiğince yüksek vercez diyorlar

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
ya bilmiyorum sürekli derse giren o kadar emek verip zahmete giriyor derse girmeyenler yatıyor diyor hocalar o yüzden derse girenlere olabildiğince yüksek vercez diyorlar
Hoca da haklı tabii. Girmeyip çalışmayana düşük verir. Ama sen girmeyip sınavdan sözlüden yüksek alırsan çalıştığın belli olur zaten :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
bendede öyle oluyor ve derslerden hiç bir şey anlamıyorum ve yoklama alındığı için mecburen girmek zorunda kalıyorum
valla bende bıktım derse boş girip boş çıkıyorum ufacık bir faydası yok fizik hocası bi konu anlattı o kadar zor geldi hiç bir şey anlamadım ders bitince youtubeden izledim 10dk de anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca da haklı tabii. Girmeyip çalışmayana düşük verir. Ama sen girmeyip sınavdan sözlüden yüksek alırsan çalıştığın belli olur zaten :)
bakalım senin gibi yapıcam bende sonumuz hayrola

HüseyinG

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
Kardeşim sıkma canını online ders görüyoruz şu an bende senin gibi 10. Sınıf öğrencisiyim. Yaptıklarım her gün derse girmeden 5-10 dk önceki ders işlediklerimize göz atıyorum. Dersi dikkatti dinliyorum ve tüm derslerim bittikten sonra işlenenlere göz atıyorum ve o konunun sorularını çözüyorum. Anlayamadığım bir yer olursa internetten izleyip anlamaya çalışıyorum. Çözemediğim soruları hocalara atıyorum. Onlarda sağ olsun yardımcı oluyorlar. Bunları yaptım ve geçen sene takdir aldım. İyi çalışmalar :)

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Yok kardeşim öyle bir şey düzenli çalışınca her şey oluyor sınava son gün ne kadar çok çalışırsan çalış pek bir yararı olmaz önemli olan düzenli çalışmak
Düzenli çalışında yapamıyorum son gün kala yapınca daha fazla bilgi kalıyo aklıma yada kopya yazarken çalışmış oluyorum kopyayada gerek kalmıyo

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
Ben iç çalışmazdım hayatım boyunca takdir aldım sadece son dönem çektir aldm o da devamsızlıktan . (Nazar boncuğu olsun diye keyfi yapılmış bişeydi)
İşi bilcen işe gitmicen .
Zekilik varsa yaaprsın rahat bide gözler önemli böle pek kafa basmıyıp çok çalışanları kesmen lazım .. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iç çalışmazdım hayatım boyunca takdir aldım sadece son dönem çektir aldm o da devamsızlıktan . (Nazar boncuğu olsun diye keyfi yapılmış bişeydi)
İşi bilcen işe gitmicen .
Zekilik varsa yaaprsın rahat bide gözler önemli böle pek kafa basmıyıp çok çalışanları kesmen lazım .. :D
Kopya dağıtma prosu ol ben öyleydim.
Diğerlerinden kopyayı alıp herkese ver. O sırada gömdün zaten soruları

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
GÖRÜNMEZ OYUNCU
Arkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
BEN FULL ONUR
:D ortaokul

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
son gün çalışarak 70 ortalama yaptım . meslek lisesinde

robin

80+ Silver
Kanka hiç soru çözmedim sadece sınav öncesi her derse 1-2 gün konu çalışması ayırdım. Sonuç; 90 ort.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
valla ben @Mehmet Yılmaz Beye özelden yazdım dediklerim konusunda yardımcı olursa muhtemelen notlarımı baya uçuracağım.

Top Bottom