ya bilmiyorum sürekli derse giren o kadar emek verip zahmete giriyor derse girmeyenler yatıyor diyor hocalar o yüzden derse girenlere olabildiğince yüksek vercez diyorlarBizim de öyle. Ama her dersine giren 50 alıyor girmeyip kendimiz çalışıyoruz 8 10 kişi 80 90 alıyoruz. Şimdi bize 50 alandan düşük mü verecek yani? Ders çalışmamız için diyor bence
Hoca da haklı tabii. Girmeyip çalışmayana düşük verir. Ama sen girmeyip sınavdan sözlüden yüksek alırsan çalıştığın belli olur zatenya bilmiyorum sürekli derse giren o kadar emek verip zahmete giriyor derse girmeyenler yatıyor diyor hocalar o yüzden derse girenlere olabildiğince yüksek vercez diyorlar
Yok kardeşim öyle bir şey düzenli çalışınca her şey oluyor sınava son gün ne kadar çok çalışırsan çalış pek bir yararı olmaz önemli olan düzenli çalışmakBi tabir var ya hani kusura bakmayın yanlış anlamayın ama “köpek gibi” çalışmak gerekiyor anadolu lisesinde isen
valla bende bıktım derse boş girip boş çıkıyorum ufacık bir faydası yok fizik hocası bi konu anlattı o kadar zor geldi hiç bir şey anlamadım ders bitince youtubeden izledim 10dk de anladımbendede öyle oluyor ve derslerden hiç bir şey anlamıyorum ve yoklama alındığı için mecburen girmek zorunda kalıyorum
bakalım senin gibi yapıcam bende sonumuz hayrolaHoca da haklı tabii. Girmeyip çalışmayana düşük verir. Ama sen girmeyip sınavdan sözlüden yüksek alırsan çalıştığın belli olur zaten
Kardeşim sıkma canını online ders görüyoruz şu an bende senin gibi 10. Sınıf öğrencisiyim. Yaptıklarım her gün derse girmeden 5-10 dk önceki ders işlediklerimize göz atıyorum. Dersi dikkatti dinliyorum ve tüm derslerim bittikten sonra işlenenlere göz atıyorum ve o konunun sorularını çözüyorum. Anlayamadığım bir yer olursa internetten izleyip anlamaya çalışıyorum. Çözemediğim soruları hocalara atıyorum. Onlarda sağ olsun yardımcı oluyorlar. Bunları yaptım ve geçen sene takdir aldım. İyi çalışmalarArkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
Düzenli çalışında yapamıyorum son gün kala yapınca daha fazla bilgi kalıyo aklıma yada kopya yazarken çalışmış oluyorum kopyayada gerek kalmıyoYok kardeşim öyle bir şey düzenli çalışınca her şey oluyor sınava son gün ne kadar çok çalışırsan çalış pek bir yararı olmaz önemli olan düzenli çalışmak
Kopya dağıtma prosu ol ben öyleydim.Ben iç çalışmazdım hayatım boyunca takdir aldım sadece son dönem çektir aldm o da devamsızlıktan . (Nazar boncuğu olsun diye keyfi yapılmış bişeydi)
İşi bilcen işe gitmicen .
Zekilik varsa yaaprsın rahat bide gözler önemli böle pek kafa basmıyıp çok çalışanları kesmen lazım ..
BEN FULL ONURArkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
son gün çalışarak 70 ortalama yaptım . meslek lisesindeArkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
valla ben @Mehmet Yılmaz Beye özelden yazdım dediklerim konusunda yardımcı olursa muhtemelen notlarımı baya uçuracağım.Arkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen
Yks sınavı içinde 1 defter kopya yaz kanka ardından tyt ayt fulle. Koç üniversitesi hayırlı olsun.Düzenli çalışında yapamıyorum son gün kala yapınca daha fazla bilgi kalıyo aklıma yada kopya yazarken çalışmış oluyorum kopyayada gerek kalmıyo