Liseden Mezun Olmadan Önce Okunması Gereken Kitaplar

Lise 1 deyim İlber Ortaylı'nın kitabının anlatımı ağır gelmez dimi hocam?
Tarih kitaplarından birini okuyacaksan ve altyapın yoksa biraz ağır gelebilir.
Bunun dışında kitapları dil olarak herkese hitap ediyor, rahatlıkla okuyup anlarsın.

Marvel: Infinity Countdown
Marvel: Infinity Wars
Marvel: Infinity
Marvel: The End

ilber hocayı okudum, daha edebiyat ağırlıklı fakat kesinlikle herkesin idol alacağı şeyler içeriyor. en çok aklımda kalan ise ' o trene binmek '

Valla şuan Ahmet Ümit'in romanlarından Kırlangıç Çığlığı'nı okuyorum, bundan sonra başka bi polisiye ve bu düzeyde bi romana geçmediğim sürece ne okursam okuyayım sıkıcı gelecek, elden gelen bir şey yok.
Dostum sen roman okumaya bak. Çok kitap okuma alışkanlığın yoksa araştırma üzerine yazılmış eserler sıkar seni.

Dostum sen roman okumaya bak. Çok kitap okuma alışkanlığın yoksa araştırma üzerine yazılmış eserler sıkar seni.
Polisiye sarıyo hocam beni, alışkanlığım pek yok yalan söylemeyim ama gerçekten sevdiğim bi polisiye kitap bulduğumda da bırakasım gelmiyor.

Polisiye sarıyo hocam beni, alışkanlığım pek yok yalan söylemeyim ama gerçekten sevdiğim bi polisiye kitap bulduğumda da bırakasım gelmiyor.
Polisiye okumaya devam etmeni tavsiye ederim. Sherlock Holmes serisi var. Onuda okumanı öneririm.

Polisiye okumaya devam etmeni tavsiye ederim. Sherlock Holmes serisi var. Onuda okumanı öneririm.
Sherlock Holmes serisini yedim bitirdim zaten :D
Hatta sırf dekoratif için bi siyah bi beyaz seti var ( Gerçi aldığımda içinde aynı hikayelerin geçtiğini bilmiyordum isimleri farklı olduğundan. )

Geri