Neler Yeni

Lisesilere 2. dönem sınavları olacak mı

Squex

80+ Silver
Sınav haftam bitti şükür cumartesi itibariyle. 1. dönem için sınavları olduk ama 2. dönem sınavları da olacak mıyız bir bilgi açıklama var mı gündemi hiç takip etmedim sınavlarım yüzünden tam bir açıklamada bulamadım bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim hocalar Nisan başında olucaz demişti

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sınav haftam bitti şükür cumartesi itibariyle. 1. dönem için sınavları olduk ama 2. dönem sınavları da olacak mıyız bir bilgi açıklama var mı gündemi hiç takip etmedim sınavlarım yüzünden tam bir açıklamada bulamadım bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Evet,Olucak hocam 1Nisan Haftası yapıcaklar resmi yazıda yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
bizim tarihler atıldı 2. sınavların

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Olacağız gibi ama bakalım ziya selçuk belki son anda fikir değiştirir , ve benim anlamadığım yüz yüze ne gördükte yü yüze sınav oluyoruz

Dambıldor

80+ Silver
Eğer 2 temmuza kadar açıksa ileri bir tarihe atiyacaklarini düşünüyorum bakalım göreceğiz

Squex

80+ Silver
Olacağız gibi ama bakalım ziya selçuk belki son anda fikir değiştirir , ve benim anlamadığım yüz yüze ne gördükte yü yüze sınav oluyoruz
Vallaha ben derslerden tam bir bilgim olmadan sırf odgsm testlerini ezberleyerek girdim bizim hocalarımız direk odsgm sorularını sordu Allah razı olsun zorlamadılar inşallah 2. sınavlarda da aynısını yaparlar.

Top Bottom