Liseye geçince ne yapılmalı

Tek vereceğim taktik sürekli ders çalışman yönünde. Tabi arkadaş ortamı olacak ama onlar seni kurtarmaz seni anca sen kurtarırsın. Bu yüzden ders çalış etrafa takılma fazla, ben yaptım o hatayı sen yapma. İleride pişman olursun dediler sallamadım ama şuan yemin ederim köpek gibi pişmanım. Lise 1’e geri dönsem kafamı dersten kaldırmazdım o kadar diyeyim. Ha bide bu sevgili işine pek girme, başın ağrır.
teşekürler

Bizim lisenin en zoru 9. Sınıftı.
Valla bana göre en kolay 9. sınıf. Ne dersler zor, ne hocalar kanser. İlk defa lise ortamına giriş yaptığın için hocalar bi tık daha yumuşak oluyor. Belki benim hocalarım öyle denk gelmiştir bilemem ama 10 tane varsa 6-7 tanesi çok güzel insanlardı. Hele yabancı dil hocamız çok ilgili ve bilgibi bir kadındı. İngilizcemin en çok geliştiği yıl lise 1 sanırım. Bir işi sevdiğin zaman öğrenmesi çok ama çok daha kolay oluyor. Burdan bana İngilizce'yi sevdiren lise 1 öğretmenime saygılar :D Ortaokuldaki o rezil hocalardan sonra ilaç gibi gelmişti valla.

Sonunda 9. sınıfa geçtim ve 2 hafta sonra okul başlayacak acaba 9. sınıf ve lise için verebileceğiniz önemli taktikler varmı :D
seni bilmem ama benim lise hayatım karanlık geçiyor anadolu lisesi ilk günden sakın kızlarla ilgilenme ben yaptım o hatayı

bizim lisedekiler 9da zor diyo 12 de bi anlayamadım arkadaş ortamında sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum gittiğim okullarda en çok
arkadaşı olan sanırım bendim
Heh öyle olma direk herkesle kanka olmaya çalışma. İlk günlerde herkes bir arada takılmaya çalışacak. Zaman geçtikçe gruplaşmalar başlayacak herkes kendi yakın olduğu 3-5 kişilik gruplarla takılmaya başlayacak. Sen de kendine yakın olanları bul. Hocalar üstteki arkadaşın dediği gibi boş konuşcak yok artık büyüdünüz şöyle böyle halbuki 3 ay geçmiş orta okul biteli daha 15 yaşındasın ne büyümesi yetişkin insanmış gibi konuşurlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla bana göre en kolay 9. sınıf. Ne dersler zor, ne hocalar kanser. İlk defa lise ortamına giriş yaptığın için hocalar bi tık daha yumuşak oluyor. Belki benim hocalarım öyle denk gelmiştir bilemem ama 10 tane varsa 6-7 tanesi çok güzel insanlardı. Hele yabancı dil hocamız çok ilgili ve bilgibi bir kadındı. İngilizcemin en çok geliştiği yıl lise 1 sanırım. Bir işi sevdiğin zaman öğrenmesi çok ama çok daha kolay oluyor. Burdan bana İngilizce'yi sevdiren lise 1 öğretmenime saygılar :D Ortaokuldaki o rezil hocalardan sonra ilaç gibi gelmişti valla.
Bizim meslek lisesi olduğu için en ağır dersler 9. Sınıftaydı.

Heh öyle olma direk herkesle kanka olmaya çalışma. İlk günlerde herkes bir arada takılmaya çalışacak. Zaman geçtikçe gruplaşmalar başlayacak herkes kendi yakın olduğu 3-5 kişilik gruplarla takılmaya başlayacak. Sen de kendine yakın olanları bul. Hocalar üstteki arkadaşın dediği gibi boş konuşcak yok artık büyüdünüz şöyle böyle halbuki 3 ay geçmiş orta okul biteli daha 15 yaşındasın ne büyümesi yetişkin insanmış gibi konuşurlar.

Bizim meslek lisesi olduğu için en ağır dersler 9. Sınıftaydı.
benim gittiğim kolej ama anadolu diyede geçiyor

Derslerine odaklanmaya bak. Ben az daha çift dikiş oluyordum. Çalışkan insanlarla arkadaşlık kur. Ben çok pişmanım çalışmadığım için. Keşke tekrar lisede olsam diyorum. İnsan bir kere yaşıyor işte.

Kız peşinde de koşma. Bırak onlar senin peşinden koşsun. Sevgili de olma. Sevgili olursan derslerin aksar.

Derslerine odaklanmaya bak. Ben az daha çift dikiş oluyordum. Çalışkan insanlarla arkadaşlık kur. Ben çok pişmanım çalışmadığım için. Keşke tekrar lisede olsam diyorum. İnsan bir kere yaşıyor işte.

Kız peşinde de koşma. Bırak onlar senin peşinden koşsun. Sevgili de olma. Sevgili olursan derslerin aksar.
derslere çok çalışmaya çalışacağım umarım okulda ertelenmez coronadan

gittiğim okulda şuana kadar kayıtda tanıştığıma göre iyi hocalar umarım bir sıkıntı çıkmaz
Hocalar iyi olmak zorunda. Orası milli eğitim değil özel sektör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,183
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri