Liseye geçince ne yapılmalı

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Sonunda 9. sınıfa geçtim ve 2 hafta sonra okul başlayacak acaba 9. sınıf ve lise için verebileceğiniz önemli taktikler varmı :D

Okullar açılmıcak fazla heyecanlanma.
Eğer bir kaç dersten kalırsanda kasma.Bil ki o 9.Sınıf'a geçme sekansıdır.Düzenli çalış bide.
teşekürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk 1-2 hafta kimseyle arkadas olma bak kim nası insan bir nası insanlar senin derslerini etkliyicek kisilermi
tamam doğru dostu seçmek çok önemlidir tanımaya çalışacağım ilk 2 hafta

teşekürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam doğru dostu seçmek çok önemlidir tanımaya çalışacağım ilk 2 hafta
böyle dersi iyi olanlarla iyi geçin özelikle matematik fizik dersleri iyi olanlarla çünkü çok zorliyacak bu 2 der özelikle 11 de

ilk sınavların düşük gelebilir çok takma sonrakilere yogunlaş ama önemli
sevgili yapma bol bol flört yap :D
herkesle dost olacaksın dost seçme gibi bişey yok aynı zamanında herkesle de düşman
ve uyarayım en arkaya oturma

ilk sınavların düşük gelebilir çok takma sonrakilere yogunlaş ama önemli
sevgili yapma bol bol flört yap :D
herkesle dost olacaksın dost seçme gibi bişey yok aynı zamanında herkesle de düşman
ve uyarayım en arkaya oturma
arkaya oturmayı 8.sınıfta tecrübe ettim birdaha asla yapmam :D

9. sınıf lisenin en kolay yıllarında biridir. Öğretmenler olmasanız bile size yetişkin muhamelesi yapar. En azından "kocaman yetişkinler oldunuz" gibi boş boş cümleler kurar. Sınavlar zor derler ama kolaydır. Bence direkt bir arkadaş ortamı yap kendine. Ama dikkat et kafa dengi birilerini bulmaya çalış. Lisede en azından bizim sınıfta binbir türlü farklı karaktere sahip insanlar vardı. Çok garip bir ortamdı ama zevkliydi. Okuldan kaçıp Eminönü'ne balık ekmek yemeye mi gitmedik, kaçak vapura binip martılara cips mi yedirmedik falan bir ton şey sayarım. Çok zevkliydi. Devamsızlığını doldurmadan istediğin zaman okuldan kaç bence. Her bir şeyden ayrı ayrı zevk alıyorsun. Sırf kaçmak için uğraştığın çaba bile zevk veriyor :D Neyse genel olarak çok kasmamaya bak. Kendin ol.

Sonunda 9. sınıfa geçtim ve 2 hafta sonra okul başlayacak acaba 9. sınıf ve lise için verebileceğiniz önemli taktikler varmı :D
İlk günlerde çok heyecan yapma. Kendini çift dikişlilere ezdirme. Orta okul kafasından çık lise çok başka bir dünya. Sessiz çocuk da olma ezerler.

9. sınıf lisenin en kolay yıllarında biridir. Öğretmenler olmasanız bile size yetişkin muhamelesi yapar. En azından "kocaman yetişkinler oldunuz" gibi boş boş cümleler kurar. Sınavlar zor derler ama kolaydır. Bence direkt bir arkadaş ortamı yap kendine. Ama dikkat et kafa dengi birilerini bulmaya çalış. Lisede en azından bizim sınıfta binbir türlü farklı karaktere sahip insanlar vardı. Çok garip bir ortamdı ama zevkliydi. Okuldan kaçıp Eminönü'ne balık ekmek yemeye mi gitmedik, kaçak vapura binip martılara cips mi yedirmedik falan bir ton şey sayarım. Çok zevkliydi. Devamsızlığını doldurmadan istediğin zaman okuldan kaç bence. Her bir şeyden ayrı ayrı zevk alıyorsun. Sırf kaçmak için uğraştığın çaba bile zevk veriyor :D Neyse genel olarak çok kasmamaya bak. Kendin ol.
teşekürler konuyu çok iyi ele almışsınız mutlaka değerlendireceğim

Bizim lisenin en zoru 9. Sınıftı.

Tek vereceğim taktik sürekli ders çalışman yönünde. Tabi arkadaş ortamı olacak ama onlar seni kurtarmaz seni anca sen kurtarırsın. Bu yüzden ders çalış etrafa takılma fazla, ben yaptım o hatayı sen yapma. İleride pişman olursun dediler sallamadım ama şuan yemin ederim köpek gibi pişmanım. Lise 1’e geri dönsem kafamı dersten kaldırmazdım o kadar diyeyim. Ha bide bu sevgili işine pek girme, başın ağrır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri