SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?
Okula gitcen.Form falan dolduracak ailen.Numaranı falan da öğrenirsin o sırada.Arkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?
Kimliği falan almayı unutma amaArkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?
Bende bu sene girdim fen lisesini kazandım galiba sen otomatik olarak o okula kayıt oluyorsun ya da okul halleder söylersenArkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?
Hocam il dışındayım bu dediklerinizden emin misiniz ?Okula gitcen.Form falan dolduracak ailen.Numaranı falan da öğrenirsin o sırada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimliği falan almayı unutma ama
Ben öyle oldum.Bu sene olmadım ama dediğim şekilde yapmıştık yani.Hocam il dışındayım bu dediklerinizden emin misiniz ?
Hocam evden çıkıyorsunuz.Arabanız varsa arabaya arabanız yoksa otobüs veya dolmuşa binip okula gidiyorsunuz. (yanınızda anne veya baba ile birlikte).Giderkende yanınızda T.C. kimliğinizi ve okulun istediği 1 top A4 kağıdını yanınızda götürüyorsunuz.Müdür yada müdür yardımcısıyla görüştükten sonra onlar sizi okula kayıt etmiş oluyorlarHocam il dışındayım bu dediklerinizden emin misiniz ?
Ben girdiğimde yerleştiğin okula zaten kayıt oluyosun direk şuanda öyledir muhtemelen ama genede okulun web sitesinede müdür ve ya yardımcısının iletişim numarası yazar arayabilirsinArkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?