H.o. hocamalmayan varsa alsın ben direk aldım birazdan başlicam umarım güzeldir ikincisinide hafta sonu almayı planlıyorum. bu fiyata kaçmaz
2saat sürdü bende.Zamanında Steam bu oyunu bedavaya vermişti ve arkadaşla beraber bitirdik. Oyun fena değil ama bitirmeniz 5 saatten bile az bir sürede bitiyor. Tadımlık oyun olarak iyi bir deneyim olabilir.
hocam 1. oyun güzel değil diyolar ama korku oyunu oynamaktan korkmasam oynayacamalmayan varsa alsın ben direk aldım birazdan başlicam umarım güzeldir ikincisinide hafta sonu almayı planlıyorum. bu fiyata kaçmaz
Benim arkadaş 4 saatte bitirdi yayın açıp bana izletiyordu ve izlerken kanser oldum, parkur özürlüsüydü. Eğer öyle birisi varsa diye 5 saat dedim.2saat sürdü bende.
Hahaha bazı yerleri zordu gerçekten.Benim arkadaş 4 saatte bitirdi yayın açıp bana izletiyordu ve izlerken kanser oldum, parkur özürlüsüydü. Eğer öyle birisi varsa diye 5 saat dedim.
Korku oyunu yazıyor ama korku unsuru yok denicek kadar az.hocam 1. oyun güzel değil diyolar ama korku oyunu oynamaktan korkmasam oynayacam
ki ben daha minecrafta nether da korkuyom
Evet benim arkadaşlarda öyle dedi sadece etraftan bir kaç büyük adam çıkınca ortamın gerginliği yüzünden birazcık gerilirsin dedilerHahaha bazı yerleri zordu gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korku oyunu yazıyor ama korku unsuru yok denicek kadar az.
Keşke o zaman alsaydım ama neyse 1 musibet 1000 nasihatten iyidir derlerZamanında Steam bu oyunu bedavaya vermişti ve arkadaşla beraber bitirdik. Oyun fena değil ama bitirmeniz 5 saatten bile az bir sürede bitiyor. Tadımlık oyun olarak iyi bir deneyim olabilir.