Lodosnet Hakkındaki Deneyimim

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Yaklaşık 2 aydır Lodosnet kullanıyorum ve şu ana kadar yaşadığım tecrübelerimi aktarmak istedim. 80 TL' ye 12 Mbps' lik paketi kullanmaktayım ancak bunun yaklaşık 9 Mbps' ini kullanbiliyorum. Genel olarak 60-150 arasında dalgalanıyor hatta daha yukarılara çıktığı da oluyor. Lol oynayan birisiyim ki yüksek ms' nin oyuna etkisini Lol oynayanlar iyi bilir. 100' e kadar normal oyununda çok bir değişiklik olmuyor ancak artması ve sürekli olarak dalgalanması gerçekten sinir bozucu. Download/ upload hızlarına gelecek olursak saniyede 1 Mb'lik indirme yapabilmek lüks geliyor. Upload' ı geçtim bile. Derseniz ki o kadar kötü mü hiç iyi özelliği yok mu altyapı gerektirmiyor ve müşteri hizmetleri iyi başka iyi bir şey söyleyemeyeceğim. Diğer internet sağlayıcılarına bakıldığında aynı fiyata çok daha iyi seçeneklerin mevcut olduğunu göreceksiniz. Uzun lafın kısası memnun değilim tavsiye etmem, eğer paranız varsa ve evinizde hiçbir altyapı yoksa 300TL' ye 24 Mbps paket var. Soracağınız soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 aydır Lodosnet kullanıyorum ve şu ana kadar yaşadığım tecrübelerimi aktarmak istedim. 100 TL' ye 12 Mbps' lik paketi kullanmaktayım ancak bunun yaklaşık 9 Mbps' ini kullanbiliyorum. Genel olarak 60-150 arasında dalgalanıyor hatta daha yukarılara çıktığı da oluyor. Lol oynayan birisiyim ki yüksek ms' nin oyuna etkisini Lol oynayanlar iyi bilir. 100' e kadar normal oyununda çok bir değişiklik olmuyor ancak artması ve sürekli olarak dalgalanması gerçekten sinir bozucu. Download/ upload hızlarına gelecek olursak saniyede 1 Mb'lik indirme yapabilmek lüks geliyor. Upload' ı geçtim bile. Derseniz ki o kadar kötü mü hiç iyi özelliği yok mu altyapı gerektirmiyor ve müşteri hizmetleri iyi başka iyi bir şey söyleyemeyeceğim. Diğer internet sağlayıcılarına bakıldığında aynı fiyata çok daha iyi seçeneklerin mevcut olduğunu göreceksiniz. Uzun lafın kısası memnun değilim tavsiye etmem, eğer paranız varsa ve evinizde hiçbir altyapı yoksa 300TL' ye 24 Mbps paket var. Soracağınız soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
Bir de telekoma kazık derler.

Geri