Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

Hocam rekabetçi simulasyonlar hakkında bilginiz yoksa zaten 25k üstü setlere girmenize gerek yok. Önerdiğim V10 Pro giriş seviyesi için en iyi tercih olacaktır.
ETS 2, Forza Horizon 5, BeamNG, Assetto Corsa, Automobilista 2 gibi oyunlar oynayabilirsiniz.
Rekabetçi sim tarafında Iracing ve Le Mans Ultimate şuan en popüler simler. Özellikle araç fizikleri tarafında Le Mans Ultimate şuan rakipsiz. Direksiyon aldığınız gibi bu oyunda özellikle denemenizi tavsiye ederim.
Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Kasım indirimini bekleyeyim belki biraz daha indirim olur. Vd 6 da baya hoş gözüküyor da dediğiniz gibi giriş seviyesi olacak yani tecrübe etmek adına v10 pro daha cazip gibi.

Her yerde bas bas bağırıyorum 15k ya Direct Drive varken başka bir şey almayın diye markanın reklamını yapıyorum sanıyorlar. Alın işte aşağıdaki konu sadece bir örnek. G29 alırsanız bir müddet sonra dişli boşluğu, yoğun takırtı sesi gibi sorunlarla karşılacaksınız!

Her yerde bas bas bağırıyorum 15k ya Direct Drive varken başka bir şey almayın diye markanın reklamını yapıyorum sanıyorlar. Alın işte aşağıdaki konu sadece bir örnek. G29 alırsanız bir müddet sonra dişli boşluğu, yoğun takırtı sesi gibi sorunlarla karşılacaksınız!

Hocam gözler seni aradı 🙂

Hocam gözler seni aradı 🙂

Hocam o forumda yardımcı olmaya çalıştığım bir veletin ukala cevapları yüzünden sinirlenip seninle mi uğraşacam... dedim diye 1 ay uzaklaştırma aldım o yüzden ne yapıyorlarsa yapsınlar o forumda :D Direksiyon konusunda yardım isteyen beni burda bulabilir :) Boşuna 2025 yılında dişli direksiyon almayın demiyorum. Yine başka bir çocuğa Rampage V997 alma dedim ilk günden dişli sesleri çıkarmaya başlamış sorunlu çıkmış ürünü. Ben PXN'in yeni modellerini önerirken komisyon alıyorum sanki firmadan herkeste bir önyargı :) Ordaki Scania'cı da bomboş bir adam hem bilgisiz hem geveze :D

Hocam o forumda yardımcı olmaya çalıştığım bir veletin ukala cevapları yüzünden sinirlenip seninle mi uğraşacam... dedim diye 1 ay uzaklaştırma aldım o yüzden ne yapıyorlarsa yapsınlar o forumda :D Direksiyon konusunda yardım isteyen beni burda bulabilir :) Boşuna 2025 yılında dişli direksiyon almayın demiyorum. Yine başka bir çocuğa Rampage V997 alma dedim ilk günden dişli sesleri çıkarmaya başlamış sorunlu çıkmış ürünü. Ben PXN'in yeni modellerini önerirken komisyon alıyorum sanki firmadan herkeste bir önyargı :) Ordaki Scania'cı da bomboş bir adam hem bilgisiz hem geveze :D
Adam G29 deli gibi savunuyor pxn için de bunu yazmış siz nasıl görmediniz diyecektim. Pxn için 2 3 ömür biçmiş bahsettiğiniz arkadaş.

Peki, kalite açısından sen bu pxn marka direksiyonları önerip G29 ile kapıştıracak seviyeye nereden getirdin? (bak yine özellikle belirteyim 2-3 aylık ömrü olan direksiyonlar)

Adam G29 deli gibi savunuyor pxn için de bunu yazmış siz nasıl görmediniz diyecektim. Pxn için 2 3 ömür biçmiş bahsettiğiniz arkadaş.

Peki, kalite açısından sen bu pxn marka direksiyonları önerip G29 ile kapıştıracak seviyeye nereden getirdin? (bak yine özellikle belirteyim 2-3 aylık ömrü olan direksiyonlar)
Evet hocam gördüm. Burdaki Senoly'nin tırcı yan hesabı gibi 😁
Söylediklerinden sadece o kısmı doğru. Evet eski Pxn direksiyonlar Rampage ile hemen hemen aynı kalitede ürünler. Pxn'in dişli setlerini ben de kimseye önermiyorum zaten. Ama yeni direct drive modellerinin eskileriyle alakası yok.
Bir kere direct drivelarda dişli veya kayışlı gibi mekanik bir parça yok. Sürtünmeden kaynaklı aşınmadan dolayı hissizlik, ses gibi sorunlar ortaya çıkmıyor. Direct drive servo motorlar rulman ve mıknatıslardan oluştuğu için bu tür arızalar çok zor ortaya çıkıyor.

Şu Rus YouTuber 5-6 ay boyunca her gün ağır bir kamyon direksiyonu ile kullandı V10 Pro'yu. Ne ısınmadan kaynaklı force feedback düşüşü yaşadı ne de direksiyonun ağırlığından dolayı bağlantı noktasında kırılma gibi bir sorun yaşadı.

Bu arada o konuyu açan arkadaş buraya da açmış ama enteresan bir şekilde iki tarafa da daha bir cevap yazmamış. Kavga çıksın diye mi açmış anlamadım 😅

Hepsiburada'da EUAS V10 Pro'yu ilandan kaldırmış. Muhtemelen stokları bitirdiniz :D

Hepsiburada'da EUAS V10 Pro'yu ilandan kaldırmış. Muhtemelen stokları bitirdiniz :D
Konu sahibi G29 almamıştır umarım. 2 hafta kullandım belli bir yerden sonra oyuncak gibi hissettiriyor o noktada sıkılıyorsunuz 1k zararla sattım.

Konu sahibi G29 almamıştır umarım. 2 hafta kullandım belli bir yerden sonra oyuncak gibi hissettiriyor o noktada sıkılıyorsunuz 1k zararla sattım.
Arkadaşı ikna etmiştim almayacaktı ne yaptı ne etti kimse bilmiyor o gün bugündür sesi çıkmıyor :D
Herkese aynı şeyi söylüyorum bir hevesle G29 gibi dişli direksiyonları alıp bir kenara koymayın ama bazıları ama onun pedalları öyle böyle diye diretiyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri