Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

Hocam ben sizi anlıyorum merak etmeyin :)) sadece biraz duygusala bağladı ya bizi anlamıyorsunuz fln onunla dalga geçtim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konuya diğer arkadaş bakıyor hocam dişli setler ilgi alanıma girmiyor :)
anladım hocam teşekkürler cevaplarınız için

Benim için pedaldan ziyade hissiyast önemli olduğu için direksiyona önem veren markayı aldım v10pro direksiyon motor 7 ise pedal 4 g29 ise pedal 5 motor 5

Benim için pedaldan ziyade hissiyast önemli olduğu için direksiyona önem veren markayı aldım v10pro direksiyon motor 7 ise pedal 4 g29 ise pedal 5 motor 5
Hayırlısı olsun hocam kargoya verdiler mi? EUAS'ın yerini biliyorum gidip darlayayım mı :D

Bugün öğlen verdiler perşembe ulaşır elime

Hayırlısı olsun hocam kargoya verdiler mi? EUAS'ın yerini biliyorum gidip darlayayım mı :D
FREN PEDALI yumuyşak olunca noluyo

Son düzenleme:
Bugün öğlen verdiler perşembe ulaşır elime

FREN PEDALI yumuyşak olunca noluyo
Hocam frenlemeyi doğru yapamıyorsunuz o zaman. Yumuşak olunca Fazla frenleme yapıp yanlış yerde hız kaybedebilir zaman olarak geriye düşersiniz. Aynı şekilde gaz pedalı da sert olursa çabuk hızlanamazsınız gibi gibi. Araç kullanıyorsanız fren pedalı hepsinde serttir ve tam fren için 50 kg güç uygulanması gerekir en az. Sert olmasının sebebi ani frenleme yapılmaması içindir. Pedal konusunda uzman arkadaş gelip yeşillendirir şimdi konuyu bekleyin :)

Hocam frenlemeyi doğru yapamıyorsunuz o zaman. Yumuşak olunca Fazla frenleme yapıp yanlış yerde hız kaybedebilir zaman olarak geriye düşersiniz. Aynı şekilde gaz pedalı da sert olursa çabuk hızlanamazsınız gibi gibi. Araç kullanıyorsanız fren pedalı hepsinde serttir ve tam fren için 50 kg güç uygulanması gerekir en az. Sert olmasının sebebi ani frenleme yapılmaması içindir. Pedal konusunda uzman arkadaş gelip yeşillendirir şimdi konuyu bekleyin :)
ne güzel okuyodum sonunda bütün büyü bozuldu Çddas

arkasındaki yayı güçlendirsem boşuna başka pedala 10k vermektense biraz daha iyi olur heralde

ne güzel okuyodum sonunda bütün büyü bozuldu Çddas

arkasındaki yayı güçlendirsem boşuna başka pedala 10k vermektense biraz daha iyi olur heralde
Hocam gelince kendiniz deneyin karar verin. Pedal setleri gerçekten fark yaratıyor boşuna verilen 10k olarak düşünmeyin yani.

Hocam gelince kendiniz deneyin karar verin. Pedal setleri gerçekten fark yaratıyor boşuna verilen 10k olarak düşünmeyin yani.
alacağımı sanıyorum zaten arabanın pedalına bile 10k vermek zoruma gider :D

alacağımı sanıyorum zaten arabanın pedalına bile 10k vermek zoruma gider :D
Yaani maalesef ülkenin hali malum. Sim Racing bizim için ekstra lüks bir hobi. Belki de dediğiniz gibi ihtiyaç duymayacaksınız sizi eğlendirmeye yetecek. Zaten amaç eğlenmek değil mi? Yarış pilotu olma hedefiniz var mı? 😄

Yaani maalesef ülkenin hali malum. Sim Racing bizim için ekstra lüks bir hobi. Belki de dediğiniz gibi ihtiyaç duymayacaksınız sizi eğlendirmeye yetecek. Zaten amaç eğlenmek değil mi? Yarış pilotu olma hedefiniz var mı? 😄
istesekte olmaz bu yaştan sonra :d

F1 i rekabetçi oynamak için bütün yardımlar kapalımı olması lazım

F1 i rekabetçi oynamak için bütün yardımlar kapalımı olması l

F1 i rekabetçi oynamak için bütün yardımlar kapalımı olması lazım
Hocam pedalların dandik olduğu için ilk başta ABS vs fren yardımlarını aç :D Traction control gibi ayarları ilk başta direksiyona alışana kadar kullan daha sonra hemen kapat ki aracın tüm kontrolü sende olsun.

Geri