Neler Yeni

logitec g pro x aldım sonunda. h.o mu .g.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
1760 liraya aydım arkadaşlar dün akşam bu gün en uzuz. 2350 diyor nasıl böyle fiyat artıyor anlamıyorum.

Mr.White

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr.White

80+ Bronze
sürekli dip ses sorunu olduğunu söylüyorlardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim.
Çok mikrofon ayarı denim stabil olarak çok bir ayar bulamadım, uğraşmadan yayıncı 2 ayarını seçersen hem direkt senin sesin gidiyor arka plandaki sesler hatırı sayılır derecede azalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok mikrofon ayarı denim stabil olarak çok bir ayar bulamadım, uğraşmadan yayıncı 2 ayarını seçersen hem direkt senin sesin gidiyor arka plandaki sesler hatırı sayılır derecede azalıyor.
çok teşşekkür ederim dün akşam denedim arkadaşlar sesimin çok iyi geldiğini söylediler. sizdede mi var? fps oyunlarda ayak sesini en iyi nasıl alabiliriz varmı bildiğiniz bir ayar.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
1760 liraya aydım arkadaşlar dün akşam bu gün en uzuz. 2350 diyor nasıl böyle fiyat artıyor anlamıyorum.
hyper cloud 2 önerirdim ben de 2 gün önce g733 aldım 1 haftalık 2k ya şansa bakalım gelsin de nedir durumu anlatılanlar gibi mi değil mi görürüz

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Logitech g prolar abartılı bir şeklide pofpoflanmış kulaklıklar onun yerine hyperx cloud 2 bence daha başarılı kulaklık ve fiyatına hak eden bir kulaklık Logitech fiyatını haketmiyor bence.
Hyper x cloud 2 özellikle oyuncuları mutlu edecek hâlâ f/p bir kulaklık lâkin ben tercih edecek olsam o fiyat bandında Razer BlackShark V2 alırdım. Hepsini test etmiş birisi olarak , bana göresi sana göresi değil de testlerle konuşmayı severim. Hyper x cloud 2 tiz frekansları kötü bir kulaklıktır. Logitech g pro x o açıdan bakıldığında daha dengeli bir kulaklık. Fiyatını hak eder etmez o ayrı. Hyper x cloud 2'nin konuşulacağı rakip g pro x değil Razer BlackShark V2'dir.

hyper cloud 2 önerirdim ben de 2 gün önce g733 aldım 1 haftalık 2k ya şansa bakalım gelsin de nedir durumu anlatılanlar gibi mi değil mi görürüz
ben de sana g535 önerirdim.

Son düzenleme:

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Hyper x cloud 2 özellikle oyuncuları mutlu edecek hâlâ f/p bir kulaklık lâkin ben tercih edecek olsam o fiyat bandında Razer BlackShark V2 alırdım. Hepsini test etmiş birisi olarak , bana göresi sana göresi değil de testlerle konuşmayı severim. Hyper x cloud 2 tiz frekansları kötü bir kulaklıktır. Logitech g pro x o açıdan bakıldığında daha dengeli bir kulaklık. Fiyatını hak eder etmez o ayrı. Hyper x cloud 2'nin konuşulacağı rakip g pro x değil Razer BlackShark V2'dir.

ben de sana g535 önerirdim.

dostum aldık kargo bekliyorum bakalım duruma göre belki iade isterim memnun kalmazsam

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
dostum aldık kargo bekliyorum bakalım duruma göre belki iade isterim memnun kalmazsam
Memnun kalınmıyacak ürünler değil de yakın fiyata daha iyisi var yani sen bilirsin.

Mr.White

80+ Bronze
çok teşşekkür ederim dün akşam denedim arkadaşlar sesimin çok iyi geldiğini söylediler. sizdede mi var? fps oyunlarda ayak sesini en iyi nasıl alabiliriz varmı bildiğiniz bir ayar.
Kesinlikle tavsiyem g hub üzerinden surround sesi açmayın, microsoft üzerinden dts'i indir onu aç ama biraz bug mevcut profilimde konularda çözdüm ona bakarak o ayarı yap daha iyi bir ses deneyimi veriyor.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emre
Hayırlı olsun kanka bende 2 hafta önce aldım. Çok memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom