Çözüldü✓ Logitech C505 Alınır Mı ?

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Arkadaşlar webcamle alakalı düzgün pek bir video bulamadım. Kullanan ve memnun olan var mı ? Şuan telefonu bir uygulama aracalığı ile 4k ön kamerasıyla kullanıyorum. Fakat o zamanda telefonumu kullanamıyorum webcam gibi durduğu için. Sizce ne yapmalıyım ?

aldın mı kardeşş bende bu modele bakıyordumm

twitch yayın felan için kullanmak istiyorum yeterli midir hocam yoksa biraz daha ekleyip c920 mi alsam
hocam izleyicilere vermek istediğin kaliteye bağlı. c920 1080p 30fps kayıt yapabiliyor. 60fps olmadığı için ben tercih etmedim. Bakma 720 pile cam gibi görüntü veriyor. Yayına çok önem veriyorsan tabii ki c920 iyi seçenek ama bütçede yukarı çıkmak istemiyorsan c505 işini görür, yayın için de olsa. Bütçe sorun değilse direkt yayın için çıkardığı kameralar var sitesinde inceleyebilirsin.

hocam izleyicilere vermek istediğin kaliteye bağlı. c920 1080p 30fps kayıt yapabiliyor. 60fps olmadığı için ben tercih etmedim. Bakma 720 pile cam gibi görüntü veriyor. Yayına çok önem veriyorsan tabii ki c920 iyi seçenek ama bütçede yukarı çıkmak istemiyorsan c505 işini görür, yayın için de olsa. Bütçe sorun değilse direkt yayın için çıkardığı kameralar var sitesinde inceleyebilirsin.
kanka aslında dediğim gibi c505 alacaktım onun fiyatı 800 liraydı bugün c920 indirime girmiş şansa 2.3k civarlarıydı biraz inmiş gibi geldi ondan acaba biraz daha ekleyip onu mu alayım dedim kalite açısından da memnun onu kullananlar sanırım

twitch yayın felan için kullanmak istiyorum yeterli midir hocam yoksa biraz daha ekleyip c920 mi alsam
Ben yayınlarda telefonumu kullanıyorum mecburen. Just chatting için 1080p daha iyi olur. Fakat oyun oynarken köşede vs. Duruyorsa 720p 60fps'de olur bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka aslında dediğim gibi c505 alacaktım onun fiyatı 800 liraydı bugün c920 indirime girmiş şansa 2.3k civarlarıydı biraz inmiş gibi geldi ondan acaba biraz daha ekleyip onu mu alayım dedim kalite açısından da memnun onu kullananlar sanırım
İkinci el temiz bul bir tane bence. Sıfır almaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,320
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri