Logitech DFGT alınır mı?

kadirtug

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba Logitech DFGT almayı düşünüyorum windows 11 ile kullanabilir miyim?

alma cok eskı cok ses cıkarıyor.

Thrustmaster T128 al bende var memnunum
1768767542003.webp

ara sıra ets2 oynayacağım yine de kurtarmaz mı?
yani ne bekledigine bagli, cok sesli ve gercekten dandik bi set. bence cok hizli bayar eger merakin 0 sa bu islere.
2.el uyguna alip bir sure kullanip geri verebilirsin birilerine.

yani ne bekledigine bagli, cok sesli ve gercekten dandik bi set. bence cok hizli bayar eger merakin 0 sa bu islere.
2.el uyguna alip bir sure kullanip geri verebilirsin birilerine.
Bazı yerlerde yazılımının kurulamadığı yazılıyor bir bilginiz var mı?

Merhaba Logitech DFGT almayı düşünüyorum windows 11 ile kullanabilir miyim?
Kral 8+ yıldır kullanıyorum. Sıfırı yoktur piyasada 2.el alman lazım. Alırken direksiyonu ortalamasına dikkat et. Sesli dediklerine katılıyorum. BENCE yüksek değil fakat bu kişiden kişiye değişir o yüzden net bir şey demek zor. Sadece ETS oynayacaksan hayli hayli yeter. Sesini çok duymazsın bile. Zaten o kadar takılacak bir şey değil bu durum. İstersen simulasyon yarış oyunları oyna refleks hareketlerden dolayı ses daha yüksek ve daha çok çıkar. Ama o tür oyunlarda da yarışa ve aracın sesine odaklandığın için ses yine umurunuzda olmaz. Demem o ki sesli mi evet ama takılacak bir mevzu değil. Uyguna temiz bulunursa alınır. Fiyata bağlı. Alabiliyorsan G27-G29 falan al hem üç pedallı hem daha güncel. Yanlış bilmiyorsam onlarda da yağ değişim gibi bir durum var. Beklentin düşükse alabileceğin En kaliteli direksiyonlardan. Win 11 denemedim ama Win10da yazılımsal bir problem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,820
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri