Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Videodaki adam büyük dostum 49 numara ayakkabı giyiyormuş cüsseyi sen düşünBenim gözüme küçük geldi.
Videodaki adam büyük dostum 49 numara ayakkabı giyiyormuş cüsseyi sen düşünBenim gözüme küçük geldi.
Neyi etkiler ?Arıza vs olmasa bile teknoloji eski. Bence hiç girmeyin.
Bu fiyata DFGT bulamazsan alınabilir. Piyasasına bakmadım ama acelen yoksa aynı fiyat bandında DFGT bulabilirsen benim önceliğim o olurdu sonra bu modele bakardım.1000 TL ye anlaştık alınmaz mı ? Sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 TL anlaştık alıyorum ?
Bursada uzun zamandır yok dostum. Sık sık bakıyorum ama göremedim hiç. Bu bile tek yani başkası almadan alayım dedimBu fiyata DFGT bulamazsan alınabilir. Piyasasına bakmadım ama acelen yoksa aynı fiyat bandında DFGT bulabilirsen benim önceliğim o olurdu sonra bu modele bakardım.
Ha tamam o zaman ben sadece Bursada alacağını bilmiyordum. Ben kısa özet geçeyim karar senin. İki model de tercih edilebilir temiz olduğu sürece. DFGTnin artıları daha iyi performans geliştirmeleri ve sesi olabilir. Sanırım direksiyonu da birkaç cm daha büyük. Özellikleri dışında bence DFGTnin ikinci el olarak satılma ihtimali daha yüksek. Alıcısı daha çok diyebilirim. Test etme ihtimalin varsa 1-2 oyunda test et. Hassasiyeti falan tatmin ederse alabilirsin. O model hakkında benim de bilgim kağıt üstünde çünkü.Bursada uzun zamandır yok dostum. Sık sık bakıyorum ama göremedim hiç. Bu bile tek yani başkası almadan alayım dedim
Ürünü aldım kurdum oynuyorum Adam daha önceden müşterim çıktı ve eve kadar getirdiHa tamam o zaman ben sadece Bursada alacağını bilmiyordum. Ben kısa özet geçeyim karar senin. İki model de tercih edilebilir temiz olduğu sürece. DFGTnin artıları daha iyi performans geliştirmeleri ve sesi olabilir. Sanırım direksiyonu da birkaç cm daha büyük. Özellikleri dışında bence DFGTnin ikinci el olarak satılma ihtimali daha yüksek. Alıcısı daha çok diyebilirim. Test etme ihtimalin varsa 1-2 oyunda test et. Hassasiyeti falan tatmin ederse alabilirsin. O model hakkında benim de bilgim kağıt üstünde çünkü.
Aldım kurdum biraz alışmam gerekiyor sanırımeğer alırsanız incelemenizi ve deneyimlerinizi yazabilir misiniz ben dahil çoğu kişinin merak ettiği bir ürün
Hadi ya hayırlı olsun Biraz kullanınca deneyimlerini bekliyorum bende merak ettim.Ürünü aldım kurdum oynuyorum Adam daha önceden müşterim çıktı ve eve kadar getirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım kurdum biraz alışmam gerekiyor sanırım
Valla iyi denk geldi daha önceden müşterim olması ekstra bir güven veriyor zaten. Forza ayarlarını bulup denemek istiyorum ama ürün üzerinde çizik bile yok sıfır gibi çok hoşuma gittiHadi ya hayırlı olsun Biraz kullanınca deneyimlerini bekliyorum bende merak ettim.
Çok sevindim dostum. ETSyi de dene derim. 900 derecenin keyfi orada çıkıyorValla iyi denk geldi daha önceden müşterim olması ekstra bir güven veriyor zaten. Forza ayarlarını bulup denemek istiyorum ama ürün üzerinde çizik bile yok sıfır gibi çok hoşuma gitti
OlurÇok sevindim dostum. ETSyi de dene derim. 900 derecenin keyfi orada çıkıyor
Neyi etkiler ?