𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
Metal üzerinde orta derece çizik/kararma. Ürün orijinal ambalajında gönderilir. Ambalaj zarar görmüş olacaktır.
Bu üründede 30 gün içinde iade edebilirsiniz problem yaşamadan fiyat olarak dip fiyat galiba göz ucuyla baktım fiyatlaradaMetal üzerinde orta derece çizik/kararma. Ürün orijinal ambalajında gönderilir. Ambalaj zarar görmüş olacaktır.
Yapılıyormuş da arduino lazım.Bilmiyorum hocam kullananlar bilgilendirme yapar
Çalışma imkanı vardır buyuk ıhtımalle ama kablosunu dıreksıyonun altında yeri var oraya takıp calıstırıyorsunDireksiyon olmadan çalışır mı?
direksiyon setin yoksa almanı tavsiye etmem hiç uğraşma 2.el g27 al tam set ben zamanında 2.5kya almıştım sattım 2.el yine g29 a geçtim "0 ayarında" bu tür cihazları genelde bi hevesle alıp satıyorlar vakit bulamıyorlarDireksiyon olmadan çalışır mı?
Bu konuda haklısınız bir heves alınıyor belli bir süre kullanılıp rafa kaldırılıyor sebebi iş güç + oyunlarda ekibin olmaması vsdireksiyon setin yoksa almanı tavsiye etmem hiç uğraşma 2.el g27 al tam set ben zamanında 2.5kya almıştım sattım 2.el yine g29 a geçtim "0 ayarında" bu tür cihazları genelde bi hevesle alıp satıyorlar vakit bulamıyorlar
aktif olarak oynardım aşağı yukarı 400 saati devirdim ets2 de sadece yks muhabbeti girdi araya tatil bahanesiyle son 3 gündür oynamaya daha yeni zamanım oldu benimdeBu konuda haklısınız bir heves alınıyor belli bir süre kullanılıp rafa kaldırılıyor sebebi iş güç + oyunlarda ekibin olmaması vs