Çözüldü✓ Logitech driving forge gt direksiyon seti bu fiyatlara nasıl 2. El

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
2. sı temiz duruyor
verilir

2. sı temiz duruyor
verilir
İlki de temiz geldi gözüme 1750 den konuşmuştuk alicak olursan diye kutusu olması benim için daha avantajlı üniversite için evden ayrılınca bir yere koymam daha iyi kolay güvenli olsun diye

Fiyatı iyi gibi :/

Fiyat güzel başlıkta bu yerine detay verirseniz daha iyi olur bilgili kişiler için.

İyi fiyat.

Arkadaşlar baya bir süredir direksiyon seti Alicam en sonunda alıyorum bi 10 gün sonra eve gidince ilk işim gidip almak olcak
Set bu
İlk bulduğum bu
İkinci.
Bunu almaya gitmem biraz zor

Garantiliyse , temizse , sorunsuzsa , 900 dereceyse eğer fiyatı az bile.

Garantiliyse , temizse , sorunsuzsa , 900 dereceyse eğer fiyatı az bile.
bunlar eski
garanti yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlki de temiz geldi gözüme 1750 den konuşmuştuk alicak olursan diye kutusu olması benim için daha avantajlı üniversite için evden ayrılınca bir yere koymam daha iyi kolay güvenli olsun diye
bende dfgt kullanıyorum memnunum ama ets oynuyorum
yarış oyunlarında nasıl bilemem
siz neler oynıyacaksınız

bunlar eski
garanti yoktu

bende dfgt kullanıyorum memnunum ama ets oynuyorum
yarış oyunlarında nasıl bilemem
siz neler oynıyacaksınız
Fh4 ets lfs

Arkadaşlar baya bir süredir direksiyon seti Alicam en sonunda alıyorum bi 10 gün sonra eve gidince ilk işim gidip almak olcak
Set bu
İlk bulduğum bu
İkinci.
Bunu almaya gitmem biraz zor
Zamanında 350 liraya sattığım ürünün fiyatını böyle görünce ağzım açık kalıyor. Keşke satmayıp bekletseymişim.

ets de mükemmel diğer yazdığınız oyunlarda da üzmez fakat kayışlı performansı kadar ıyı olmayacaktır ama bu fiyatlara fp tabi kayışlı bulamayız bu fıyatlara

Zamanında 350 liraya sattığım ürünün fiyatını böyle görünce ağzım açık kalıyor. Keşke satmayıp bekletseymişim.
buda 3.5 du ahbe ustam:F:

Son düzenleme:
Geri