Logitech f310 f710 alınır mı?

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
F310 yada f710 alınır mı? güzel duruyo ölü bölge vs varmı kullanıpta tecrübe edinen fln

f310 kullandım fiyatına göre fena değildi. tetikler biraz gereksiz sert ve dpad bi tık kötü. f710 kullanmadım ama arkadaşta vardı ve epey ağır hissettiriyordu.

ikinci el dualshock 4 veya xbox kolu daha mantıklı olabilir.

F310 yada f710 alınır mı? güzel duruyo ölü bölge vs varmı kullanıpta tecrübe edinen fln
Kablolu olsun dersen F310 ideal ancak o paraya değer mi soru işareti. Dolaptan kutulu sıfır açılmamış olanları var daha uyguna denk getirebilirsen bence iyi

f310 kullandım fiyatına göre fena değildi. tetikler biraz gereksiz sert ve dpad bi tık kötü. f710 kullanmadım ama arkadaşta vardı ve epey ağır hissettiriyordu.

ikinci el dualshock 4 veya xbox kolu daha mantıklı olabilir.
Dualshock 4 e de bakacağım ama f710 ile f310 biraz hoş duruyor ilk defa gameped alacağım hiç bilgim yok ağırlık çokta rahatsız etmez beni başka bi kusuru varmı

Dualshock 4 e de bakacağım ama f710 ile f310 biraz hoş duruyor ilk defa gameped alacağım hiç bilgim yok ağırlık çokta rahatsız etmez beni başka bi kusuru varmı

f710 kullanma imkanım olmadı. sadece alıp bakmıştım ve ağırdı. f310 bile uzun kullanımda yoruyorsa f710u düşünemiyorum bile.

xbox kollarındaki analogun yerini sevmiyorsan ikinci el dualshock 4 veya sıfır f310 al geç. f710a bulaşma bence.

attığın kolu bilmiyorum. sıfır dualshock 4 kalmadı, satanlarda gereksiz pahalıya satıyor -belki ben göremedim.-

ikinci eli sahibindende 700-900 TL bandında. ikinci el alırım diyorsan dualshock 4, almam diyorsan f310.
Hocam 2.el kullanım pek hoşuma gitmiyor pc parçası vs. Neysede hep elimin değdiği vs. Gibi şeylerde 2.elleri kullanmayı sevmiyorum f310 ile f710 arasında özellik olarak ne gibi farklar var

Hocam 2.el kullanım pek hoşuma gitmiyor pc parçası vs. Neysede hep elimin değdiği vs. Gibi şeylerde 2.elleri kullanmayı sevmiyorum f310 ile f710 arasında özellik olarak ne gibi farklar var

o zaman f310 alın.

f310 kablolu. titreşimi yok. daha hafif.

f710 kablosuz. titreşimi var. gereksiz ağır.

bunun dışında bi fark yok.

o zaman f310 alın.

f310 kablolu. titreşimi yok. daha hafif.

f710 kablosuz. titreşimi var. gereksiz ağır.

bunun dışında bi fark yok.
Tamamdır hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,098,973
Üyeler
174,807
Son üye
kediyebagiranadam