Neler Yeni

logitech f310 garanti sorunu

alex jensen

80+ Silver
arkadaşlar gamepadim arızalandı amazondan almıştım içinde garanti belgesi yok 2 tane kullanım kılavuzu var sadece penta bilgisayar garanti olmadığı için yardım etmiyor kutu açılışlarına baktım onlarda da garanti belgesi yok mecburen iade etmek zorunda kalıyorum ne yapıcam

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
arkadaşlar gamepadim arızalandı amazondan almıştım içinde garanti belgesi yok 2 tane kullanım kılavuzu var sadece penta bilgisayar garanti olmadığı için yardım etmiyor kutu açılışlarına baktım onlarda da garanti belgesi yok mecburen iade etmek zorunda kalıyorum ne yapıcam
Knk fatura yokmu bu ürün içinden Garanti kağıdı cikmio de fatura bu de mecbur alçaklar pentanin da ayrı bi allah belasını versin Ümraniye'de yerleri çok uğraştım zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arena Boğaziçi bunlar en iyileri

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk fatura yokmu bu ürün içinden Garanti kağıdı cikmio de fatura bu de mecbur alçaklar pentanin da ayrı bi allah belasını versin Ümraniye'de yerleri çok uğraştım zamanında

Arena Boğaziçi bunlar en iyileri
fatura amazondan almıştım e fatura çıkartabilirm ama penta dalga geçer gibi garanti istiyor anlamadım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
fatura amazondan almıştım e fatura çıkartabilirm ama penta dalga geçer gibi garanti istiyor anlamadım
Deki bu ürünü alın açın içinden Garanti kağıdı cikiomu diye bı bakın cahillere bak faturayı ver mecbur degiscekler

alex jensen

80+ Silver

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
logitech globale yaz,firma sıkıntı çıkarıyor garanti belgesi istiyor de onlar yardımcı olur

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
WhatsApp Görsel 2023-03-20 saat 13.07.18.jpg

Hocam benim f310un kutusunda bu çıktı siz kaybettiniz sanırsam.

alex jensen

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Hocam benim f310un kutusunda bu çıktı siz kaybettiniz sanırsam.
hocam ben amazondan aldım bu çıkmadı diye hatırlıyorum çıktıysada kaybettim.

sadece 2 tane kullanım kılavuzu vardı içinde youtubeda kutu açılışı izledim ondada garanti belgesi yok

Ozaman sen kaybettin knk :/
sanmıyorum ya

r4NG3r

80+ Silver
F710 kutusundan çıkmadı benim böyle bir şey eminim.Sen logitechle iletisime gec amazon faturani ilet yuzde 99 ilgilenirler.

alex jensen

80+ Silver
F710 kutusundan çıkmadı benim böyle bir şey eminim.Sen logitechle iletisime gec amazon faturani ilet yuzde 99 ilgilenirler.
geçemiyorum ki atar mısın logitech destek sayfasını

Top Bottom