logitech f310 garanti sorunu

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
arkadaşlar gamepadim arızalandı amazondan almıştım içinde garanti belgesi yok 2 tane kullanım kılavuzu var sadece penta bilgisayar garanti olmadığı için yardım etmiyor kutu açılışlarına baktım onlarda da garanti belgesi yok mecburen iade etmek zorunda kalıyorum ne yapıcam

arkadaşlar gamepadim arızalandı amazondan almıştım içinde garanti belgesi yok 2 tane kullanım kılavuzu var sadece penta bilgisayar garanti olmadığı için yardım etmiyor kutu açılışlarına baktım onlarda da garanti belgesi yok mecburen iade etmek zorunda kalıyorum ne yapıcam
Knk fatura yokmu bu ürün içinden Garanti kağıdı cikmio de fatura bu de mecbur alçaklar pentanin da ayrı bi allah belasını versin Ümraniye'de yerleri çok uğraştım zamanında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arena Boğaziçi bunlar en iyileri

Knk fatura yokmu bu ürün içinden Garanti kağıdı cikmio de fatura bu de mecbur alçaklar pentanin da ayrı bi allah belasını versin Ümraniye'de yerleri çok uğraştım zamanında

Arena Boğaziçi bunlar en iyileri
fatura amazondan almıştım e fatura çıkartabilirm ama penta dalga geçer gibi garanti istiyor anlamadım

fatura amazondan almıştım e fatura çıkartabilirm ama penta dalga geçer gibi garanti istiyor anlamadım
Deki bu ürünü alın açın içinden Garanti kağıdı cikiomu diye bı bakın cahillere bak faturayı ver mecbur degiscekler

logitech globale yaz,firma sıkıntı çıkarıyor garanti belgesi istiyor de onlar yardımcı olur

WhatsApp Görsel 2023-03-20 saat 13.07.18.jpg

Hocam benim f310un kutusunda bu çıktı siz kaybettiniz sanırsam.

Alıntıyı görüntüle

Hocam benim f310un kutusunda bu çıktı siz kaybettiniz sanırsam.
hocam ben amazondan aldım bu çıkmadı diye hatırlıyorum çıktıysada kaybettim.

sadece 2 tane kullanım kılavuzu vardı içinde youtubeda kutu açılışı izledim ondada garanti belgesi yok

Ozaman sen kaybettin knk :/
sanmıyorum ya

F710 kutusundan çıkmadı benim böyle bir şey eminim.Sen logitechle iletisime gec amazon faturani ilet yuzde 99 ilgilenirler.

F710 kutusundan çıkmadı benim böyle bir şey eminim.Sen logitechle iletisime gec amazon faturani ilet yuzde 99 ilgilenirler.
geçemiyorum ki atar mısın logitech destek sayfasını

Geri