Ölü bölge oranı az onun dışında iyi bir gamepad değil. Ele oturması kötü kötü. Dış yüzeyi çok kolay aşınıyor. Titreşim önemli ise titreşim F310'da yok F710'da var. Elini terletmeyecek kısa süreli kullanırsan dış yüzeyi daha uzun süre dayanır. Analoglar da kaliteli değil o yüzden analog koruyucu alman gerekebilir ucuz zaten. Kullanmaya başlamadan önce almalısın çünkü alıştın mı zor gelir analog koruyucu çünkü yüksekliği bi tık artıyor.Arkadaşlar Bilgisayardan FIFA 23 OYNAMAK İÇİN LOGİTECH F310 ALDIM SİZCE İŞİMİ GÖRÜR MÜ GÜZEL BİR OYUNCU KOLU MU ?
Yani bende var idare eder ama yere düştüğü an tuş bozulabilirArkadaşlar Bilgisayardan FIFA 23 OYNAMAK İÇİN LOGİTECH F310 ALDIM SİZCE İŞİMİ GÖRÜR MÜ GÜZEL BİR OYUNCU KOLU MU ?
Oceangate performansını bekliyoruzArkadaşlar Bilgisayardan FIFA 23 OYNAMAK İÇİN LOGİTECH F310 ALDIM SİZCE İŞİMİ GÖRÜR MÜ GÜZEL BİR OYUNCU KOLU MU ?
normalde bok gibi kol ama fiyatına göre rakibi yok zaten böyle yeni nesil kollardan kullanmadıysan çok zor gelmiyecektirArkadaşlar Bilgisayardan FIFA 23 OYNAMAK İÇİN LOGİTECH F310 ALDIM SİZCE İŞİMİ GÖRÜR MÜ GÜZEL BİR OYUNCU KOLU MU ?